Friday, April 4, 2014

CNBLUE - Truth (7th Japanese Single)


Untuk mengubat kedukaan hati sebab rasanya tak dapat nak g konsert CNBLUE dekat Singapore, jadinya Warner Music Japan pun tolong la release Japanese single ke 7 mereka...begitu la...hahaha...

Lagu ni single jepun mereka yang ketujuh lepas lagu "Lady"...so, dengar la sebelum g semayang Jumaat tu..hahaha...



26 comments:

  1. Alolololo.......hihihi...
    layan lagu ne lah...salam jumaat sally :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian kan sally cik..?
      salam jumaat jugak! :D

      Delete
    2. kesian..kesian..kesian...hihii

      Delete
    3. takkan kesian kosong je...tolong la belikan tiket! hahahaha

      Delete
  2. CNBLUE semua hensem2. melting tengok :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak ni makcik cleaner hari-hari kena mop akak sbb akak "cair"...

      Delete
  3. aggresif jer tgk mrk kat runningman ...

    ReplyDelete
  4. Woohoo, Tengah dengar dan suka sangat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still tak boleh kalahkan "Can't stop"..hehehe

      Delete
  5. kenapa tak jadi giiiii :(
    Qila yg excited for u tak sabar nak tunggu gmbr dr kak sally apa semua hihihi

    wwoi woi pahal pakwe kak sally encem gila tu woiiiii :OOO

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woii..woii...tiket mahal gila la dik! kalau murah akak dah poie dah..siap beli yg VVIP lagi!

      woii..baru tau ke..? hahaha~

      Delete
  6. best2. melting je dgn cnblue ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak panngil makcik cleaner suruh mop ke..? hehehe :D

      Delete
  7. singgah sini sambil tngok CNBlue. hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!