Bila CNBLUE Boice's berkenalan.

12:32:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Hari ni bercerita lagi pasal CNBLUE...nak buat macam mana...itu je la modal yang sally ada...kang kalau cerita pasal Human Resources korang malas nak baca pulak...kan? ke korang nak baca pasal Human Resouces? *muka serius

Boice - CNBLUE’s fandom, is a combination of the words Blue and Voice, meaning the fans are their  (CNBLUE) voice.

Sejak sally update pasal konsert CNBLUE dekat Singapore, ramai Boice daripada Malaysia yang contact dengan Sally...which is diorang ingat Sally akan kesana untuk menghadiri konsert...ada yang lone ranger, ada yang akan pergi berdua dan ada yang akan pergi dengan kumpulan...hah...jangan terkejut ye, mmg ramai yang akan ke Singapore untuk tengok konsert tu...ada yang buat kerja gila...pagi flight ke Singapore, habis konsert malam tu terus flight ke Malaysia balik...hahahahaha...yes, they are really die-hard fans...can't deny! *Please don't call they STUPID or whatsoever...they just showing their interest to the boys.

Yang Sally kesian bila ada yang first time nak g konsert...ada yang akan pergi sorang diri ke sana....ada yang datang daripada Perak dan banyak lagi la...fuhhh...dah rasa macam jadi tempat luah perasaan pulak...dorang tak tau yang Sally jeles tahap nak gila kat dorang yang mampu ke sana...ulang alik macam g konsert jalan kaki kat sebelah rumah je...hahahaha....hmmm...Sally faham...sebab tahun ni takde perhentian kat Malaysia, so, dorang buat keputusan untuk ke sana la...kalau tak tau lagi bila dapat jumpa kan....

Lately ni ada la sorang dua yang selalu berborak dengan Sally...yela..bila dah kongsi interest yang sama...mmg jadi berdozen-dozen cerita yang ada pasal CNBLUE padahal dorang tu berempat je pun kan...hahahahaha...even kami semua tak pernah jumpa, tapi kami ada satu benda yang menjadikan kami rapat..yes, CNBLUE...mmg tak dinafikan...bila kita share interest yang sama, secara automatic akan ada satu perasaan sayang..perasaan nak berkenalan...nak selalu berborak...kadang-kadang tu sampai tak tau bila nak stop...sampai nak kena bgtau nak tido...itu pun boleh continue masa dah bangun nanti...hahahahaha...bukan setakat Boice daripada Malaysia...yang daripada Philiphine, daripada Singapore sendiri pun ada...tak pasal-pasal la sally kena membebel dalam english...nasib kome la paham ke tidak bahasa sally tu...hahahaha...dah macam alien...

Seronok sebenarnya...daripada FB sampai ke whatsapp...siap ada yang pujuk Sally untuk join jugak...hahahaha...bukan tak nak...tapi tak mampu la rasanya...walaupun masa tu dah gaji....tapi rasanya banyak lagi benda yang perlu Sally dahulukan...Sally kena dahulukan ibu dan juga keperluan rumah...kalau ada rezeki, lain lah kan?


Now, I'm just hoping that I can join them to the concert but I know my limit...hmmmm....hoping for a miracle is not exaggerated I guess...? If not, I just have to dream about them again...hahahaha...

You Might Also Like

8 comments:

  1. Mmg best kalau jumpa kwn yg sekepala.
    Berbual pasal benda yg kita minat je.
    Selamat mimpi cnblue kak. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...you should be one of them! hahaha :D
      mmg best gila kot...byk gila benda dorang tau..hahaha...kalah FBI, CSI ke Hawaii-Five 0 sekali pun

      Delete
  2. Saya Boice jugak.. tp x hard core sgt...hehe.. lebih suka BB... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Boice! hehehe....then you're not die-hard lagi la :P

      Delete
  3. Jelez gila okay dengan dorang yang nak g SG tu. Hish. Nangess. Y_Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...tau takpe...dah macam org gila dah sally ni haa kat sini... T-T

      Delete
  4. Bestnya kalau dapat pergi kan.. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu mmg dah semestinya la kan...haihhhh....

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!