2014 CNBLUE LIVE ‘CAN’T STOP’ IN BANGKOK

8:34:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Tolong la melayan tahap meroyan sally sehingga ke akhirnya...ingat tak sally update pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Singapore..? So, hari ni nak update pulak pasal 2014 CNBLUE Live Can't Stop in Bangkok..


Date: Sunday, May 4, 2014, 5 pm
Venue: IMPACT ARENA
Ticket price: THB 5500, 4500, 4000, 3500, 2500, 1500 (excluding Booking Charges)
Ticket sales date: April 11th, 2014, 10AM
Online Booking: www.thaiticketmajor.com
Outlet: Central Department


THB 5,500 - RM 553 
THB 4,500 - RM 453
THB 4,000 - RM 400
THB 3,500 - RM 353
THB 2,500 - RM 250
THB 1,500 - RM 150

Overall tiket takde la jauh beza pun dengan Singapore...cuma kalau nak bandingkan...tiket paling murah RM 150 berbanding tiket kat Singapore yang paling murah RM 280...Agak murah la sebenarnya...tapi tu la...nak ke Bangkok pulak, malasnya lahaiii....

Okay, tu je nak bg tau...

*Tekup muka kat bantal, sorok belakang pintu..

You Might Also Like

14 comments:

  1. jauh tu kalau nak join konsert tu sally...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg jauh kak...pasal tu sedih sangat :(

      Delete
  2. cari bf yg kpop...senang nak ajak gi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah jumpa...masalahnya dia yg menyanyi tu kak...

      Delete
  3. uishhh murah gila tu kak sally hihihihi.
    sabar ye kak sally hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sangat murah sebenarnya...tapi apa kan daya...

      Delete
  4. Alahaiiiii....acanne ne sally?jom lah pegi..(dalam mimpi)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan ajak cik...dalam mimpi pun sally g jugak nnt -_-

      Delete
  5. Replies
    1. tapi quite okay daripada Singapore actually

      Delete
  6. tentu happening.... huhuhu jauh nak ke sana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh sangat kak mia...sedih rasa...sangat :'(

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!