Teh Jagung.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 24 Comments

mesti korang pelik kan..first time dengar teh Jagung...teh Jagung ni bukan la macam air jagung yang elok warna kuning yg jual kat pasar malam tu..tapi teh ni teh yang sally selalu minum kalau g makan makanan Korea kat Gomonae...



Bohong kalau sally ckp sedapkan? Sebab pada hakikatnya..mmg dia tawar la..nama pun Korean tea...mmg takkan ada rasa pape..tapi kalau sally, sally suka je...

You Might Also Like

24 comments:

  1. Assalamualaikum sally, alaa tawar ke? baru nak tanya kuat tak rasa jagung tu? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..xde rasa..tapi ada bau jagung..hehehe

      Delete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah sbtu dik Sally..bestnya dapat minum Teh Jagung...akak biasa minum yang Chines tea jer...rasa dia pun tawar juga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak Diana..hehehe..actually dia sama je pun...cuma beza dia guna jagung :)

      Delete
  3. morning sally ! ^^ tawar ?? ada rasa mcm chinese tea x ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Morning Zara!! Hehehe...mmg lebih kurang je rasanya

      Delete
  4. Kita suka teh jagung. First time minum kat Korea..sedap..

    ReplyDelete
  5. 1st time dengar teh jagung.. hee ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni kena biasakan dengar..hehehe

      Delete
  6. jagung dibuat teh?
    bunyi mcm plik jer..
    hehe.
    rasa mcm nk try pulak.

    ReplyDelete
  7. tak pernah minum lagi tp teh memang sedap walaupun tawar.. anne penggemar teh.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la anne kalau jmpe...mmg sedap...dia tak rasa payau mcm Chinese tea :)

      Delete
  8. Nama teh jagung bunyinya macam sedap....

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak sedap jugak, better than chinese tea

      Delete
  9. teh jagung? wah, tak pernah minum lagi, kena cuba lah nanti :D teh stawberi je yang selalu minum pun, hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba la lisa kalau jmpe...sedap jugak :)

      Delete
  10. 1st time dengar.. teh strawbery pun dah rasa pelik.. teh jagung ni rasanya lagi la rasa macam pelik.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bukan teh yg macam teh strawberry tu..tapi jagung di ekstrak jadi teh...bukan berperasa jagung...

      Delete
  11. teh strawberry akak pernah rasa.. yang jagung ni tak pernah rasa dan pertama kali dengar.. hehe.. kalau tambah gula tak boleh ke sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bukan teh yg macam teh strawberry tu..tapi jagung di ekstrak jadi teh...bukan berperasa jagung...so, basically dia macam chinese tea kak..kalau letak gula mmg takkan sedap...mmg kena minum kosong :D

      Delete
  12. wah wah wah nak gakkkkkkkkkkkkkkkkkk <3333 hehehehe.
    I love tea more than coffeee so i'll love it ihihihi :P

    ReplyDelete
  13. lebih kurang mcm green tea lah kan.. tawar yg sedap. hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!