Skittles.

5:00:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Sape tau skittles..? angkat tangan!
 Kalu dekat Malaysia ni kita selalu jumpa yang ni kan...


It's either warna merah (original) atau yang warna hijau (sour)...hehehe...meh hari ni nak kenalkan perasa yang lain yang ada edisi skittles ni...tapi yang boleh didapati kat luar negara la...kat Malaysia takde lagi buat masa ni..hehehe...

Tadaaa!



Yang ni kakak Ain beli masa dia pergi Hong Kong minggu lepas..hehehe...banyak-banyak benda, benda ni yang dia belikan..hahaha...ni yang edisi Riddles...kenapa yang ni edisi Riddles..? sebab selalunya kalau kita makan kita tau dia perasa apa kan..tapi yang ni bezanya sebab kalaer dia tak melambangkan perasa dia...

tagline dia, "the colors doesn't match the flavors"...

err...tu je nak cakap..hehe..

^___^

You Might Also Like

20 comments:

  1. Bestnya. Kita suke makan yang kaler hijau tu. Packaging baru ni. Lawa sikit. :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Boleh la cik nor..sally rasa jugak..hehe

      Delete
  3. Kalau dekat London ada 2 lagi - pek oren untuk perisa yang tropical macam watermelon, manggo sume tu dan jugak pek purple untuk perisa berry.

    Tapi yang pek purple tu macam dah stop production je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seriously arham? Sally baru tau je ni..rasa macam nak kirim je..nak rasa yg lagi dua tu..hehe :)

      Delete
  4. Heee qila tak suka skittles masam hahahaah XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti qilah makan yg pack hijau..lain kali beli yg merah :)

      Delete
  5. HAHA . Saya tak boleh lupakan bila kawan saya suruh tutup mata then dia sumbatkan segenggam skittles dalam mulut . Masam sangat sangat ! . HAHA >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..kesiannya! Hehehe...tapi akak suka yg packaging warna hijau tu :)

      Delete
  6. Replies
    1. Ni bukan baru..ni ada kat luar negara jela :)

      Delete
  7. Tak suka Skittles juga sebab masam. Dekat sini, tak pernah try Skittles lagi sebab ada dengar-dengar yang Skittles kat sini ada ingredients haram.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli yg original la..hehe..laaa..yeke? Sally xtau la pulak :)

      Delete
  8. skittles ni ada yg masam kan????
    pernah mkn dulu xgemar sgt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg warna hijau tu yg masam..kalau tak suka masam boleh beli yg merah :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!