Oat Chocolate Choco.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 59 Comments


Sape pernah makan benda ni..? *angkat tangan
Sape suka makan benda ni..? *angkat tangan
Sape tau ni ape..? *Krik Krik Krik

Hehehe...korang pernah tengok energy bar tak..? benda ni lebih kurang gitu la...even ada perkataan choco kat situ...sila jangan terpedaya yang benda tu ada perasa coklat ek...dia ni macam Nestum 3 in 1 dalam version energy bar...rasa, bau sebiji kot....sama! Tapi rasanya ada coklat putih kot..hahahaha...

Sally pun dapat rasa ni sebab +Ainim Suju bagi rasa...masa g ISES 2014 kelmarin...siap den upload dalam instagram...sampai kawan sally yang pregnant siap mengidam bila sally bgtau benda ni macam Nestum 3 in 1...kesian kat dia...Hehehe...yang ni kata Anim takde jual kat kedai...kena tempah...so, terpaksa la kawan sally menunggu kalau dia nak..ihiksss..

Update:
Kat bawah ni banyak seller yang datang iklan kan...so, korang boleh la try contact dengan dorang...tapi kalau nak yang murah...sila lah cari kat kedai yang jual borong...

:)

You Might Also Like

59 comments:

  1. benda ni sedappp :D meleleh air liuq tengok ahaha

    ReplyDelete
  2. x nak angkat tangan sebab x pernah makan...apa kata pos kat akak sket...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally pun mengharap ehsan orang kak..haha

      Delete
  3. sedap ke...luqman kalau nampak perkataan OAT tuh..macam was was nak makan..haha...xsuke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius sedap! tak tipu..serius yg mmg serius!

      Delete
  4. tang baca entry ni , my kakak pun kata ' aku baru jer mkn tadi kawan bagi test . ok la rasanya . ' sabar jer la kan !

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, kejam..mmg kejam yg sangat kejam..hahaha

      Delete
  5. boleh diet makan benda ne...lagi pn oat ne bagus untuk jantung kan sally kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi cik, sally sekali makan mau la dalam 3-4..hahaha...idok la diet nya pun..hahaha...yup! oats mmg elok utk jantung :D

      Delete
  6. i like everything about food 3 in 1.. jimat dan lagi d utamakn yg baik ntuk kesihatan.. heheheeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal benda tu sedap..hehehe...sally pun tak tolak :P

      Delete
  7. teringin gak nak beli....nak tau macam mana rasanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap cik karmila...cuba la beli kalau jmpe :)

      Delete
  8. hihihi patut lah haritu qila nampak oat ni dekat insta ke mane entah. Dia jual.
    Aik qila ingat kak sally beliii :p
    lahhh. Memang kena beli online lah ni hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak beli pun...harap ehsan daripada org je qilah...huhuhu...
      sedih lagi sadis kan :P

      Delete
  9. akak tak pernah lagi mencuba oat chocolate ni sally.. nampak sedap tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau akak ada jumpa, cuba la kak...sedap :)

      Delete
  10. Hehehe..sally pon tgh tggu stok.smpai.kan.. kiki..sape2 yg nak blh.la cntc sy.. 0139050862-jie.. sy ade jual snack ni... :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! menanti dengan penuh kesabaran..hahaha...

      Sila-sila contact jie ye semua! :D

      Delete
  11. Salam sis.. nak tumpang iklan boleh?? Sesiapa yang berminat nak beli oat choco, oat & wheat dan date & fate boleh contact saya juga 0182709665

    Boleh juga lawat blog saya dreamtobeaprincessinmylife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bp hrg ek?? liley_virgo89@yahoo.com

      Delete
    2. Brpa hrga...whatsapp sy 0102947031

      Delete
  12. Salam sis...kalau nak borong boleh contact saya 0165518656...stock memang limited

    ReplyDelete
  13. Cuba cari kat alamat ni....xmahal pun...cuma RM6.00 je sepeket....xyah dengar peniaga lintah2 darat ni semua....jual sampai RM14.00 sepeket.

    Jie Cheng Hang Sdn Bhd,
    Lot 1357, Jalan Pusat Serenti Sg Bakau,
    48000, Rawang, Selangor.
    Email: enquiry.jch@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. produk ni halal x?? boleh terus beli dr kilang ye..

      Delete
    2. dah call xde stok n sekotak rm240 (24 packs) awak ckp rm6??

      Delete
  14. salam..kalo nak beli choco oat boleh contct saya wassap/msg-- 014-5179383

    ReplyDelete
  15. sedap...saya tgh cari nie..nk beli borong..

    ReplyDelete
  16. saya ada jual borong.contact saya 0122574371

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brpe hrga speket abg/akak jual klu borong... tp sy ddk sabah..... mcmne tuu agk2 nye... blh x....

      Delete
  17. memang sedap. sesuai sangat kalau nak diet. menghilangkan lapar tapi takde la kenyak terbongkang macam tu. sesuai untuk sesape yang kerja keras n x sempat nak jamah proper meal sebab benda ni ada rasa manis (glucose mungkin) yang just nice, boleh buat lega, tak starve sangat. lagipun sesuai untuk kencing manis. my mom amalkan ni (suggested by healthcare pactitioner) sebab tak mau bagi hypo-/hyper-... just nice..

    ReplyDelete
  18. wasup/msj/call 0173570019

    1 peket rm13
    5 peket rm60
    10 peket rm110

    ReplyDelete
  19. salam sally, ampang kedai mana ye? boleh dapatkan alamat x? tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat bandar baru ampang...alamat tak tau la pulak...kedai dia yg berhadapan dengan Pustaka Rakyat..seberang jalan...

      Delete
  20. Pustaka Rakyat tau..kedai seberang jalan tu xtau..byk benor kedainya..ada klu lain x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. seberang jalan yang ada jalan nak masuk ke kiri...ada kedai jual barangan borong...sebelah dia ada kedai serbaneka 99 kalau x silap...

      Delete
    2. maksudnya dekat kedai jual barangan borong la yer..xpe nanti sy cuba search..tqvm :)

      Delete
  21. ampang kat mana yer, nak beli jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat bandar baru ampang..saya pun xsure lg tempatnya..baru nk search..heee :)

      Delete
  22. As salam saya jual juga rm13 1pek
    cod bdr baru bangi,
    bagi yang duk bangi meh beli dengan saya jimat postage anda
    Yg duk kat lain blh juga nak pos.
    Sms/watsap saya 010-9336935
    skrg stok available, cpt sebelum habis.
    Lawat blog saya : www.wanrokiah.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Kilang die kt rawang kn, knpe map xkluar.ade sape2 tau

    ReplyDelete
  24. Sesiapa yg mencari snek oat choco yg sedap ini..boleh call or wassap saya..
    0189090120..
    pos seluruh malaysia..tq

    ReplyDelete
  25. Sy jual cod area wangsa maju. Rm14 sepeket. Esok pun blh ambk. Stock baru sampai.

    ReplyDelete
  26. sesiapa bminat mbeli secara retail rm12 & borong rm10.50 minimum 24pek boleh wassap 012-3434591. area seri kembangan putrajaya upm bukit jalil bangi.

    ReplyDelete
  27. Salam. Oat ni tal blh beli belbli direct di kilang die kt rawang..sbb dorg jual kpd pemborong sah dorg.. tp sy ada jual borong dn retail.. murah2.. area sg besi/sri kembangan/maluri/cheras/bandar tasik selatan blh contact sy call/whats up/sms 012 9678402 insya allah sy bg paling murah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga murah tu berape?whatsapp 0102947031

      Delete
  28. saya jual area cheras n balakong

    borong n runcit..
    whatsap saya 012-2358252
    best price ...

    ReplyDelete
  29. saya area sunway, puchong, shah alam, Petaling Jaya.
    Borong dan Runcit.
    Juga terdapat Oat & Wheat, Date & fate, Oat choco chocolate (Twinfish)
    Whatsapp 0163049901

    ReplyDelete
  30. Saya jual white chocolate and oat choco . Oat yg saya jual amat2 lha terlajak laris yea uollls . Hee .
    1 pack Rm12
    Beli 10 keatas , 1 pack jatuh Rm10 jea aww .
    Kalo nakk beli borong , bolee whatsapp saya *if ade stock lg .
    0175347726 - nadya

    ReplyDelete
  31. assalam.. tumpang nyelit jugak.. saya juga ada jual choco oat, oat & wheat, date & fate dgn harga.. jeng jeng..
    RM10/pack..
    RM9/pack (5 pack ke atas & boleh campur2)
    kalau2 ada yg nak beli borong.. kita kira harga borong.. :)
    kalau nak.. blh call/sms/wassap 0194001840..
    fb saya : Ida Adieza

    ReplyDelete
  32. SALAM TUMPANG IKLAN
    OAT CHOCO DAN OAT WHEAT
    TERBAIK DI PASARAN
    AREA PUTRAJAYA,BANDAR BARU SALAK TINGGI
    018-2262080 (BLEH MESEJ/WASSAP/WECHAT)
    RM12 SATU BUNGKUS .
    DALAM ADA 4+ PCS.
    HARGA BORONG SEKOTAK RM240 (24 PEK) KALAU AMBIL BANYAK KOTAK BLEH BINCANG LAGI...

    ReplyDelete
  33. saya jual oat chocho(twinfis) n oat n wheat(cvmallow)
    1 paket rm10.00
    borong rm9.00/paket
    whatsap saya 012-2358252 - area cheras n balakong

    ReplyDelete
  34. Salam, ada sesiapa yg jual choc oat yg harga sepaket RM8.00 tak?? Coz sy sedang nk beli dlm 5paket... Whtssup sy 017-865 7574

    ReplyDelete
  35. Salam... Sy jual oat choco&oat wheat sekotak rm230...
    1pek rm13
    3pek keatas rm10(1pek)

    Whatsaap 0193153468

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!