Moment.

10:50:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

SBB 2014 - 8/3/2014

Every moments should be captured.

Seriously, bila tengok album gambar lama, gambar konvokesyen, gambar masa zaman sekolah dulu..Tetiba rasa, kalau..kalau la ditakdirkan takde Sally print gambar-gambar ni semua...mesti one tine nanti sally takkan ingat apa yg jadi masa zaman dulu...

Sambil tengok tv, sambil borak-borak dengan ibu...Sambil bukak album masa kecik...Satu-satu ibu cerita..terkekek kekek sally ketawa dengar...ada yang sedih, ada yg kelakar...sampai ada yang takut turun gelongsor..hahaha...

Sekarang guna smartphone...tapi rasanya tak secure gambar dalam phone...buatnya tak sempat copy simpan dalam laptop @ hard disk...terus hilang semua moment tu...Kan best kalau semua nya kita simpan mcm album dulu-dulu...rasa vintage sangat...

You Might Also Like

22 comments:

  1. Betul2.. Kalau simpan dalam album macam dulu2, kan best ;D

    ReplyDelete
  2. satu bentuk dokumentasi diri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tepat sekali zam..mesti zam seronok kan ambik gambar-gambar moment orang :)

      Delete
  3. True.. Vee tengah kumpul semua gambar then print out utk disimpan dlm album. Yg itu baru classic dan unique.. ;)

    ReplyDelete
  4. kalau balik kampung anne suka belek2 album2 lama.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! feels dia lain kan kalau kita bukak album dengan bukak fon :)

      Delete
  5. saat yang paling indah kan sally...sekarang nie tak jumpa dah kodak filem tu...album gambar pun dah takde...semua simpan dalam laptop dan handphone..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa...nak beli yg terus print tu pun mahal sangat -___-'

      Delete
  6. Sally pergi juga ye..bestnya..
    #Thanks Sally

    ReplyDelete
  7. lagi seronok kita cuci tu gambar simpan kat album blh belek2

    ReplyDelete
  8. tu la .. sekrang jrg nak cuci gambar. dulu even tak nampak gambr yg di ambil tu tetp gak cuci..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin dulu sebab kita tak tau camne rupanya kot kak...hehehe

      Delete
  9. rugi akak x pose kat situ...padahal free jer kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaaaa..sape suruh mendiva tak berhenti..hehe

      Delete
  10. memang penuh dengan nostalgia album gambar ni sally..

    ReplyDelete
  11. best nya.. sweet memory never dies.. =)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!