Minggu tunggang terbalik.

9:00:00 AM Sally Samsaiman 19 Comments

Sejak kebelakangan ni mmg sally terlalu sibuk di pejabat...yela..dah nak kena audit untuk tahun 2013 punya account...biasa la..mmg lewat sikit sebab kami ada 3 buah company dan nak kena audit satu per satu la...hurmmm...

Buat masa ni mmg sally susah sikit nak update entry...kadang-kadang tu terpaksa buat entry auto-published sebab risau blog ditinggal lama..nak blogwalking pun susah...maaf la kepada yang singgah tapi sally tak balas kunjungan tu..mmg masa sangat terhad sekarang...

Lagipun, semester 4 pembelajaran sally di UiTM pun dah bermula sejak 2 minggu lepas...minggu ni pun ada kelas sebenarnya...dah la partner sally, Qim tu takde this week sebab pergi mengerjakan umrah...bersendirian la sally minggu ni..huhuhu...

And my biggest problem so far, I can't sleep...sedihnya...for the past 3-4 days, Sally tak boleh tidur malam...kadang tu mata berjaga sampai pukul 2-3 pagi and I have to get up at 6.30am untuk bersiap pergi kerja...Jangan tanya kenapa susah nak tidur because I've got no idea about that...rasanya mewarisi penyakit insomnia ni daripada arwah papa...Selalu tidur lewat, dan bangun seawal mungkin...kesiannya badan...haihhh~

Actually, this week was a total miserable week for me...I don't know how to explain..it just a stressed and the most tired week I ever had...and for the first time in my life, I don't know how to control my lifestyle..makan kemana, tido kemana, baca nota sampai 2-3 pagi, pergi kerja badan tak cukup rehat, mata letih, kualiti kerja sangat teruk and, that's it! all about the negative things happened in my miserable week..

Hopefully, next week would be better..InsyaAllah.

You Might Also Like

19 comments:

  1. Moga hari-hari yang mendatang akan menjadi lebih baik :)

    ReplyDelete
  2. kalau ada udit mmg satu penyiksaan..
    boleh pecah kepala nak audit nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye...begitulah yang dirasakan sekarang ni shark :(

      Delete
  3. Kesian kak Sally susah nk tido, jaga kesihatan ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmmm...begitu la nasib sekarang ni Mazni.. :(

      Delete
  4. takpe. selesaikan yang utama dulu. blogwalking boleh do when you're totally free. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah...thanks for the support fae :D

      Delete
  5. tak cukup rehat , tidur dan tekanan ... blia bersatu itulah jadinya . mudah2an ada penyelesaiannya . tidur tu untuk kita berehat sebenarnya . klu blh dptn masa tidur sekrg2nya 6 jam .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang ni bila badan penat, langsung tak boleh tido kak..sedihnya :(

      Delete
  6. jangan stress sangat.. semoga dipermudahkan oleh Allah segala urusan sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak aiza..InsyaAllah cuba kawal.. :')

      Delete
  7. takpe, ephyra kan ada? Hehe.
    Tapi mana boleh cemtu kak sally sayang :))) <3
    hehe. Jangan lewat sangat lah tidor tu oii T_T Sedih qila baca ni penat gila kot perasaan tu.
    Baru semalam qila tertakleh tidor. Pergh pening kepala woo.
    Inshaallah kak sally dipermudahkan ye <3
    Dengan audit nya, dengan uitm nya, dengan tidor nya :D <3

    May the odds be ever in yo favor <33 hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...ephyra pun dah tak mampu tolong..hahaha...
      tapi nasib baik hari ni pergi kelas dengan ephyra sebagai breakfast..
      alhamdulillah..rasa bertenaga :)

      thank you sayang.. ^___^

      Delete
  8. Replies
    1. thank you so much for the wish Syira! :D

      Delete
  9. minggu ni mmg minggu tunggang terbalik.. uwaaaa.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita senasib la macam ni kan..huwaaaaaa :'(

      Delete
  10. Take care sally.. nnti jd panda pula mata tuuu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!