Melepaskan tiket ke BigBang G-Dragon, Taeyang & Seungri THINKING OF YOU Fan Meeting in Malaysia.

10:34:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Panjang tajuk tu menerangkan sedikit kekesalan dalam hati ni sebab menolak untuk ke sana...ingat tak entry yang sally cerita pasal Fan Meeting kumpulan Big Bang ke Malaysia..? boleh rujuk entry SINI....semalam...masa tgh relax...ada seorang blogger komen di entry tersebut....


Sally pun cuba la roger dia...erk...sekali mmg betul dia nak bagi tiket free...Zone A weh...Zone A kot...yang tiketnya berharga RM550! Tempat kedua paling dekat dengan stage kot...adeh!!


Hmmm...actually ada la sikit terkilan sebab tak dapat kesana...bukan sebab sally minat kumpulan Big Bang...tapi sebab tiket free yang dia bagi tu...sebab tu tiket kedua yang paling mahal yang dijual...hahahaha...mesti korang terfikir kenapa kan...? Sebab semalam birthday mama sally....Jadi sally rasa macam tak elok pulak masa abang dengan kakak sally nak celebrate birthday mama, sally pergi tengok konsert pulak...ayo! So, I just tell my mind...family come first...

So, apa sally buat dengan tiket free tu..?

Sally bagi dekat junior KPMB sally dulu yang minat BigBang...mau tak melompat budak tu...hahaha...seronok dia...bak kata dia...biar la g seorang pun..janji dapat jumpa GD katanya...hahahaha...sama la macam sally g konsert CNBLUE dulu..hahahaha...layan la head banging sorang-sorang...dem..forever alone! hahaha...


Credits : Sarah Nasiruddin
Ni ada la dua keping gambar...hehehe...sally bg dia pergi dengan syarat dia kena ambil gambar dan video banyak-banyak..hehehe...so, nanti sally bg kat korang tengok bila dia dah bg sally ek...

Perasaan..? Sedikit terkilan sebab harga tiket mahal...tapi bila fikir dari sudut positif...Sally ada quality family time dengan mama dan siblings...dan yang penting...semalam takde CNBLUE...hahahaha....

You Might Also Like

15 comments:

  1. family diutamakan dulu takpelah sally,insyallah..ada rezeki boleh pergi lagi..

    ReplyDelete
  2. Maybe ada rezeki lain next time. Family First ♥

    ReplyDelete
  3. terbaik....betul tu family mesti no 1....

    ReplyDelete
  4. Bestnya tiket free.. hee.. Family diutamakan ;D

    ReplyDelete
  5. family diutamakan.. ada rezeki lain tu nnt.. insyallah

    ReplyDelete
  6. x per la Sally, family come first kan...sama gak macam akak...banyak kualiti time for myself akak korbankan untuk family....

    ReplyDelete
  7. xpe sally..lain kali mana tau ada rezeki kan..family first :)

    ReplyDelete
  8. Takpelaa sally, inshaAllah next time ada rezekikan :)

    ReplyDelete
  9. kluarga harus diutamakan kan ehehe

    ReplyDelete
  10. tak pe ... ada hikmah tu...hheee...

    ReplyDelete
  11. Xpe...bile kite utamakan fmly besar nikmatnye...mane tau lpas nih rezeki lain kan

    ReplyDelete
  12. free tiket! perghhhh best nya!!!

    ReplyDelete
  13. daebak ah kak sally. >o< family do comes first everytime :3 untung junior akak :D

    ReplyDelete
  14. btol tuu.. family first.. moment bsama family lagi bhargaa.. =)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!