Kiriman rahsia daripada peminat.

11:32:00 AM Sally Samsaiman 34 Comments

Lol...Tajuk tak nak kalah artis...Kome ingat, kome minat kat Yonghwa...otomatik kome sama femes dengan Yonghwa..? Sedar lah sally...sedarlah dikau daripada lamunan dirimu itu...hahahaha....


Masa waktu lunch semalam...ibu mesej...katanya ada barang daripada Shah Alam...kepala dok ligat la...sape gerangan peminat rahsia yang sudi menghantar hadiah kepada hamba...hamba ini hanya seorang blogger picisan...gittew~

Hahahaha...takde la..sebab sally selalu beli barang online ke ape, sally akan pakai alamat office...sebab confirm ada orang kat office...kat receptionist tu...sally mintak tolong dia jagakan je...sebab kat rumah kadang-kadang ibu sally pergi kelas agama masa waktu pagi...

Setelah buat post mortem...hah! dah tau dah sape... 
*okay..okay...cara mudah dia tengok sape pengirim je pun...kan senang...

Rupanya Kak Iza pemilik kepada blog msredcheesecake...katanya sebagai penghargaan sebab sally belikan dia fridge magnet masa di Vietnam tempohari...


So, dapatlah sebuah buku "Koleksi Doa Khas untuk Wanita", satu button bagde Hello Kitty, Kalender cute 2014 dan jugak "surat cinta" daripada kak Iza...

Hehehehe...thank you Kak Iza :)

You Might Also Like

34 comments:

  1. wah..untungnya sally..tahniah..:)

    ReplyDelete
  2. wah...sally ada peminat ea..hehehe..baik hatinya dia bagi buku tu..moga memberi manfaat untuk sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...xdela kak...gurau je tu...mmg sally dah tau kak Iza nk hntar.. :)

      Delete
  3. Assalamualaikum sally, wahh bestnya hadiah. selamat pagi, sheila singgah sambil menabung sini ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam sheila...alhamdulillah...rezeki ni ^___^

      Delete
  4. Replies
    1. Hehehehe...alhamdulillah...rezeki ni... :P

      Delete
  5. alhamdulillah murah rezki sally ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...alhamdulillah...rezeki ni Lya... :P

      Delete
  6. wah....best la tu dpt adiah x dijangka :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...rezeki ni kak namanya... :D

      Delete
  7. wahhh... best tu berbalas-balas hadiah nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...orang berbudi kita berbahasa kak..gittew~

      Delete
  8. wau bestnye...ikatan di alam maya...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...mana ikan patin puan ct..?

      Delete
  9. sampai dah... hee... ingat nak cari button badge gambar yong hwa, tapi bila pikir2, yg itu baik akk beli untuk diri sendiri jek...hahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doraemon kak! Doraemon lain kali kak! Amboi...Yonghwa je kena kongsi -___-'

      Delete
  10. tahniah.. igtkan dari secret admire ke.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you... Datang mana secret admire nya pha is ;)

      Delete
  11. Wah, untung lahhh.... semoga ikatan di Alam maya takkan terputus ^^

    ReplyDelete
  12. wah.. untungnya sally ada peminat misteri.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...takde la misteri sangat pun kak :)

      Delete
  13. Wah! ada hadiah misteri...Tahniah...

    ReplyDelete
  14. wah...seronok..sally..nak gak la goody dr vietnam bhahaha :p

    eh...ada la gambar dia....kite update td haha cane ntah tertinggal..baby tekan2x kot ms tgh update..sorri syg ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr...kita lambat sangat kenal laa...hahaha :P

      Delete
  15. Woahhhh seriously jelss.. best nya sally =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...jangan la jeles dengan kita :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!