Kenangan tu sesuatu yang indah.

9:29:00 AM Sally Samsaiman 29 Comments


Hahahahaha...serius! nak tergelak...tak dapat nak terima kenyataan...
Gambar ni semalam kawan sally share kat FB..ni masa zaman-zaman last sekolah...masa form 5...mmg tak dapat dinafikan...sekarang dah jauh berbeza...masing-masing yg besar dah mengecil...err...kecuali sally...yang tinggi makin tinggi..yang rendah tak naik-naik...

Masa sekolah dulu kan ada satu program..macam kita buat satu company...dan kita kena jalankan company tu...semua ni antara orangyang ada dalam company sally..."Dynamic Enterprise"...overall ada la dapat sikit untung...alahai...setahun je nak jual ape company..?

Buat masa ni, semua yang ada dalam gambar ni belum berkahwin..kami still keep in touch...kadang-kadang tu ada la berjalan atau keluar lepak...kadang-kadang keluar makan...borak-borak...susah sikit nak jumpa sebab majoriti dah bekerja kan...cum ada certain je yang tgh ambik degree dan masters...

Kenangan tu sesuatu yang indah, kan?

You Might Also Like

29 comments:

  1. akak boleh cam sally kat mana...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bukan pertandingan mencari dimana sally..haha

      Delete
  2. kenangan sesuatu yang indah..lagi indah kalau dapat ingat kembali kan..:(

    sorry sally terlepas pandang lupa nak sebut nama sally...xper..akak dah betulkan dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenangan tu mmg sesuatu yg indah..

      alaaa...akak ni..sally gurau jela...

      Delete
  3. kenangan masa sekolah sememangnya indah

    ReplyDelete
  4. yeayy jumpa sally.. very nice photo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bukan pertandingan mencari dimana sally ye ain..haha

      Delete
  5. sekali tengok gambar, terus jumpa sally. x banyak berubah

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Ni bukan pertandingan mencari dimana sally ye abang...!! haha ^___^

      Delete
  7. nampak dah sally...hehehe...kenangan waktu sekolah..seronoknya kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...adeh! boleh pulak akak cari sally ek? :P

      Delete
  8. ms sekolah memang indah...rs nk g skul balikkkkk

    sally jemput ke blog sy ye
    http://umiadamfaris.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat! even rasa lama sangat, kena bangun pagi setiap hari...

      Delete
  9. kak sally...iman plak xd bnd nk rindu zaman skolah dulu sbb iman ni pendiam sikit. by d way zaman skolah mengajar iman hidup berdikari dan berjauhan dri mak ayah =(

    p/s: kak sally jom teman iman g daiso =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap sesuatu yg jadi tu, pasti akan ada kenangan dia Iman..

      p/s : Iman nak g Daiso mana?

      Delete
  10. tu la bila tengok balik kawan2 lama kan.. yg dulu besar dah kurus melidi. akak dulu nya kurus skrg dah smkin tembam hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha...kenapa kita sama ni kak?? -____-'

      Delete
  11. hehehhe ... mcm nak ingat balik zaman sekolah tapi macam tak nak lahhh ... heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kenapa agaknya tu..hehe..tak nak share?

      Delete
  12. hah tu dia... cik sally dok ada kt situ...

    ReplyDelete
  13. Betul tu , kenangan walaupun sedih lama-lama jadi indah :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!