Hair Serum from Etude House.

2:25:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Bersambung la daripada entry ETUDE HOUSE yang lepas...daripada mask ke hair serum pun beli dekat sana...Actually sally bukan la jenis yang pakai hair serum sangat pun..tapi bila sales je baru tetiba terpanggil nak beli dan pakai...hahaha...


Disebabkan dia ranking kan daripada no 1 sampai no 4...so, sally beli jela semua..hahaha...tapi yang ni yang baru beli semalam...errkk...terbeli..ter...tak sengaja...hehehe....


Overall sally agak puas hati jugak la dengan serum ni...rambut mmg rasa lembut sangat...pastu tak kering...tak kusut..saya suka..saya suka...korang cuba la kalau suka pakai serum kan...cuba yang Etude House punya...InsyaAllah puas hati...hihihi...


Pastu TERbeli pulak face mask..hahaha...tapi dorang dah keluarkan face mask alphabet A-Z...kira setiap satu alphabet tu ada perbezaan laa...so, semalam sally beli Korean Ginseng, Pomegranate dengan Tea Tree...yang warna hijau tu untuk acne...tapi seriously yang hijau tu mmg worth it kalau beli...even pricy sikit la kan..hehe...

You Might Also Like

18 comments:

  1. salam. tak penah try g serum ni..

    ReplyDelete
  2. Nak try la hair serum tu...xpernah guna. Taw guna face serum jer. Hehehe...
    Tq Sally (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba la yg ni Yana..mesti Yana suka! Hehe :)

      Delete
  3. Replies
    1. Yg hair serum tu RM9.90 sekeping..hehehe...

      Delete
  4. ika selalu juga sally beli benda2 ni semua, tapi so far tak pernah lagi beli yang dr ETUDE...

    ReplyDelete
  5. semua produk korea ke nie sally..tak pernah lagi nampak kat cne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup! Hehehe...tapi byk je kedai kat malays :)

      Delete
  6. wah.. banyak tu yang sally terbeli.. akak jarang pakai serum untuk rambut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbeli..pastu beli gaji..terbongkang...dh dapat cucu..nenek cari makan

      Delete
  7. Tak pernah pakai hair serum.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!