Golek golek pagi.

9:36:00 AM Sally Samsaiman 21 Comments


Gambar ni sally jumpa kat FB...kesian baby panda yang bawah tu..ish...yang penting dia boleh tido jugak..macam takde gangguan pape..hahahaha....benci la awak! sebab comel sangat..hahahaha...

Good Morning universe! including yang ada "panda eyes"...hehehe...

Happy Working ye kesayangan semua...hari ni bangun dengan semangat baru...semangat nak bekerja...

Korea 2014
Macau, Hong Kong, Shenzhen 2015 

^____^

You Might Also Like

21 comments:

  1. mak dia kot... ni kes mak tak dok diam kot.. hahahahah
    hepi working to you juga yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la kak..tu adik dia..hehehe..
      tahnk you kak! ^___^

      Delete
  2. comelnya dia golek-golek macam tu sally.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..tau xpe..dia sebenarnya terjatuh kak :D

      Delete
  3. Ha ha ha..terlentang. kesian kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kesian...tapi rasa comel sangat..hehehe :)

      Delete
  4. Comel je.. Hee..
    Selamat bekerja ;D

    ReplyDelete
  5. haha! ciaaan dia golek2 pastu kene hempap pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia terjatuh bunda..hihi..tapi sally lg kesian yg kena hempap tu...

      Delete
  6. Kesian panda tu kena hempap dengan kawannya sendiri.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tak la abg..tu adik dia..hehehe..

      Delete
  7. Replies
    1. hahahaha...okay, sally cuba bayangkan Ash mcm tu.. :P

      Delete
  8. Replies
    1. Kan?? Tersangat..Benci betul..comel sangat.. ;)

      Delete
  9. tak bangun jugak si Panda tu walau disakat bagai hehe...mmg betul betul ngantuk tu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!