Etude House in the house baby!

4:30:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments


oh pelisss...ni bukan nak feeling Korea bagai okay...ni sebab masa g Paradigm Mall semalam, Etude House buat sale je baru gagah nak beli ni...sebab dekat Malaysia..barang Etude House ni mmg mahal...kalau kat Korea murah je...

okay, tu salah satu alasan kenapa kena g sana...

Hahahaha...korang pakai facial mask..? Sally takde la suka sangat..tapi pakai jugak kadang-kadang...bila tengok muka berjerawat..hahahaha..padahal hari-hari muka sama je pun...hikhik...

eh, Korea ni macam dah memanggil-manggil pulak dah...

You Might Also Like

30 comments:

  1. Salam ziarah dari Bunda...
    peminat setia barangan korea lah ni yer? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai bunda! hehehe..takde la setia sangat pun..hehe :D

      Delete
  2. Replies
    1. arghhh...jeles tak nadia..? hahahaha :D

      Delete
  3. Replies
    1. Amboi..dia punya jom macam depan rumah je Korea :)

      Delete
  4. jom ke blog syira..ada Giveaway baru ^_^

    ReplyDelete
  5. Lawa dia punya packaging tu kan. Bercorak2 bagai. Jadi korea la jap agi sis Sally ni. Pastu boleh la couple ngan Young Hwa.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawa kan?? Hehehe..pasal tu gagah beli..haha..Untung la kalau jd kenyataan :)

      Delete
  6. Kalau gi korea barang kosmetik memang rambang mata...best sangat..diaoarng ni agak peramah..so kalau pergi memamng bawa balik barang free lebih banyak dari beli..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat! sally rasa kalau sally g pun mesti borong jugak kak...akak lama ke dok Korea..? :D

      Delete
  7. nak ikut pi korea,, nak ikut pi korea,..ahahahaha
    ika guna jugak facial mask, nose patch, eye patch segala bagai tu ahahahah...tp ika tak suka make up...barang2 etude kat malaysia memang mahal kan...kalau kat korea murah...sally pi nanti boleh beli bebanyak mihmihmih ;D

    sorry sally, jarang singgah blog...ika busy T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Jom..!! Tapi g dalam mimpi jela..xtau lepas kat imigresen ke tak..hahaha...tp sini punya harga mmg 3 kali ganda mahal dr Korea..

      Eh,takpela...buat yg mana penting dulu... :)

      Delete
  8. sat gi ada rezeki , sampai la korea tu sally . blh jumpa yong hwa ... heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...InsyaAllah kak..Doakan sally ye...hikhik..mmg nk sgt jmpe yonghwa ;)

      Delete
  9. Replies
    1. hahahaha...takde la feeling sampai mcm tu :P

      Delete
  10. kita jarang sekali pakai mask2 nie ehehe..takut rosak muka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally pakai jarang-jarang je Lya...

      Delete
  11. akk tak penah pakai mask...dasar pemalas...hheee...

    takde maknanya korea memanggil tu... pasan je...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...akak mmg dengki kan kalau nak feeling korea..? :P

      Delete
  12. dah lama akak tak pakai mask ni sally..

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. huhuhu...takpela..biar sally sorang yg pakai ^___^

      Delete
  14. nampak sgt dia nak pergi melancong Korea tak lama lagi.. jeles!!.. etude house punya bb cream terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..mana ada..akak ni main serkap jarang je..hahaha...tapi mmg kosmetik dia terbaik! ;)

      Delete
  15. Zara xrajin jg pkaai facial mask nim. Bila nmpk sbijik dua jerwat tumbuh bru sbuk nak bfacial2 .. hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..sally pakai bila rasa nak pakai :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!