Celebrating mom's birthday!

2:09:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments


Bersambung daripada entry SINI...sally dengan kakak and abang sally plan la nak buat surprise birthday party untuk mama...tapi mama kerja pulak semalam...so, lewat la baru nak jalankan plan...ingat nak g picnic dekat Tasik Titiwangsa..tapi hujan pulak...pastu tukar plan nak g makan steak, mama pulak tak sihat...so end up sally beli kek Secret Recipe and abang sally belanja pizza...



Abaikan rumah yang macam gudang tu...tu semua barang-barang untuk wedding kakak sally nanti...hahaha...sebab malas nak susun dah...terlalu banyak kotak...dengan dia punya hantaran, barang door gift...mmg banyak gila la kan...

Hehehehe...so, kami pun celebrate jela kat rumah...sebab mama tak sihat sangat kan...malas nak bawak mama berjemur kat luar...kang bertambah demam ke hape..lagi susah...iye dok..?

You Might Also Like

26 comments:

  1. Replies
    1. Macam nk beli cheese cake..tapi end up jadi coklat kek...

      Delete
  2. he[i bestday buat mama sally..:)

    ReplyDelete
  3. weee. sedap kek tu.. pasti mama terharu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...takde terharu pun..hahaha...

      Delete
  4. Replies
    1. Sedap...sangat..hehe..alhamdulillah :)

      Delete
  5. blogwalking sini ....
    happy birthday juga kepada mama sally. moga murah rezeki, panjang umur dan dipermudahkan segala urusan. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Leeza :)
      Terima kasih atas doanya...

      Delete
  6. Assalamualaikum dik Sally...selamat hari lahir untuk Mama Sally...semoga sentiasa sihat,murah rezeki,di panjangkan umur dan sentiasa dalam lindungan Allah...amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam kak...terima kasih atas doanya :)

      Delete
  7. Selamat hari lahir utk mama sally...

    ReplyDelete
  8. nak cake tu sikit hihihihi.
    happy birthday mamaaaaaaaaaa :D heheehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Habis dah..habis..habis... *simpan dalam peti ais

      Delete
  9. hepy besday buat mama sally.. ada jugak ternampak gambar2 tu kat IG..

    ReplyDelete
  10. sedapnya kek tu sally.. happy belated birthday untuk mama sally.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sedap kak...thank you on behalf ye...hehehe.. :)

      Delete
  11. lagi seelesa celebrate kat uma.. pas makan bole golek2.. perghhhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mmg masing-masing jadi ulor laa...hahaha

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!