Celebrating Ibu's birthday :)

2:34:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Dilema mereka yang bekerja swasta...disaat orang yang bekerja kerajaan dah seronok withdraw duit...yang swasta masih lagi mengira hari dekat kalender...hahaha...

Sebabkan semalam birthday ibu, lepas teman dia g UTC sebab nak renew lesen memandu dia...tak nak kalah...nak yang ada gambar..tak nak renew kat pejabat pos dah sekarang..hahahaha...ikut kan aje la...ingat balik tu nak makan kat Secret Recipe..saja la nak belanja dia kan..tapi sebab dah menginjak ke senja...jadi balik rumah je terus...

Balik rumah, mandi, solat...sally terus la call abang pizza...hehe..



Semalam celebrate birthday ibu, belanja dia makan pizza jela..sebab gaji belum lagi ada dalam bank tu..masih ditahan di bank..hahahaha...insyaAllah lepas gaji nanti boleh la belanja dia makan lebih sikit...

You Might Also Like

26 comments:

  1. wah ini pun dah cukup menyelerakan ok? terliur ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...sorry kak sorry! sila pergi makan esok ye :)

      Delete
  2. wah.. bagusnya sally.. sedap juga makan pizza tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk ibu kak..takkan nak berkira kan..alhamdulillah :D

      Delete
  3. alhamdulillah..dapat gak belanja bestday ibu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...alhamdulillah...nasib baik ada rezeki lagi hujung bulan ni :)

      Delete
  4. Assalamualaikum. wahh bestnya. nanti makan besar lagi sekali ye ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam sheila..hehehe...InsyaAllah kalau ada rezeki.. :)

      Delete
  5. sedapnya, dah lama x makan dominos :D bagus kak sally ni, belanja ibu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sila kejar ibu dan ayah mintak pizza ye..hikhik...tu dh jadi tanggungjawab dik :)

      Delete
  6. ini pun dah kira ok sally..nyum nyum sedapnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...ada la sikit rezeki utk ibu :)

      Delete
  7. wah wah wah lame tak makan pizza, ni yg ngidam ni hehehe

    ReplyDelete
  8. wow!!! sedapnye..habis diet..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...hbs diet utk org yg berdiet je :P

      Delete
  9. Samala....Yana tghr tadi lunch Domino's juga, tapi orang belanja. Hehehe...
    Bagusnya Sally....anak solehah. (^^,)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...alhamdulillah..rezeki Yana ek hujung bulan :)

      Delete
  10. Replies
    1. hehehe...alhamdulillah..fast food mmg sedap :)

      Delete
  11. Aaaaaaaaa, sedapnya Dominos. Teringin sangat nak makan Dominos tapi Dominos dekat sini tak sedap :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaaaa...yeke..? so sorry! jangan mengidam ye...next time balik Malaysia jgn lupa makan :)

      Delete
  12. NYUM NYUM NYUMM AAAAAAAAAAAAA <333

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!