Bila Sally beli baju baby.

12:30:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Alkisahnya semalam, Sally keluar dengan Ain sebab nak uruskan beberapa perkara...sekarang susah sikit sebab abang sally dah mula bekerja pada waktu malam...so, susah nak keluar g mana-mana sebab dia bawak kereta...

Kebetulan semalam, Ain bagitau kakak sepupu dia dah bersalin...Sally pun lupa yang kakak dan bersalin...hehehe...Sally mmg dah kamcing dengan habis semua family dia termasuk la pakcik makcik dia lahaiii...so, cousin Ain ni mmg kami panggil dia "kakak" je...Sebabkan Ain nak cari baju baby, so sally pun teringin la nak beli sepasang untuk baby..


Masa pilih dalam JJ tu, rasa susahnya lahaiii...kenapa banyak jenis sangat baju baby ni...hehehe...Ingat nak beli baju Doraemon, kang takut kena marah dengan kakak pulak...hahaha...


Tadaaa...so, yang ni la pilihan sally...ada sepasang baju dengan 2 pasang sarung kaki dengan sarung tangan yang berwarna pink...hehehe...even kakak suka warna merah, sally saje nak sabotaj dia...biar baby pakai pink pulak...kan gegirl..!


Ain mengalah...dia beli jugak sarung kaki dengan sarung tangan yang warna merah tapi tetap baju tu warna pink...lagipun susah nak cari kaler la..sebab mentaliti...baby boy warna biru, baby girl warna pink...so then, ada dua kaler tu je la pun kan...hahaha...


Nampak kotak yang comel sally dengan Ain beli, tu kami lari kejap ke Daiso...sebab malas nak balut bagai kan...alaa...kotak tu RM5 pun je kan...eh, korang nak tengok anak kakak tak..?


Hai semua...nama saya Muyassarah Shafiah...panggil saya Muya je..hehehe...saya comel sangat kan..?

Hehehe...so, tepuk-tepuk untuk sally yang dah pandai beli baju baby...selalu beli baju sendiri cari yang paling besar...pastu tengok baju baby...terus cari baju yg paling besar...aiseh!

You Might Also Like

26 comments:

  1. alololo comelnya baju baby tu sally...bertuahnya muya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...beli baju utk baby best, byk design :)

      Delete
  2. baju baby besar tak pe sally sbb baby cepat membesar ... nasib baik x de kaler purple kan ... heheheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Risau nnt org tak pakai pulak..out dated..hikhik

      Delete
  3. Assalamualaikum sally, wahh comelnya baby. pandai sally beli barang baby. heheee ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam sheila...hehehe...itu main hentam aje...asal boleh :P

      Delete
  4. pewiittt.... kak sally ada bg bju untuk zara sekali kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...itu pun main taram je Iman...rasanya besar utk Zara :D

      Delete
  5. salam. waa..comel baju baby tu..sy suka <3

    ReplyDelete
  6. subhanallah cute bby muya... pinjam bule? heee... kalau beli baju bby bule pengsan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muya mmg comel gila kak! hikhik...tau xpe..banyak bebenor!

      Delete
  7. ala sally dah berpengalaman belikan untuk ash dan zara...ekekeekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...itu pun tak tau sesuai ke tak...sbb main hentam je...

      Delete
  8. alolo...comelnya. kita kalau tgk baju baby memang rasa nak beli semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan?? Semua comel sangat..sangat..sangat... ;)

      Delete
  9. comeinya anak kakak sally...ni yang buat teringin nak ada anak kecik lagi..geram je tengok baju2 baby...comei sangat...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..ni anak cousin kawan sally kak..hehe..Amboi..Hihi..cepat-cepat tambah ;)

      Delete
  10. teruja kan? mama anak dah besar pun masih teruja beli baju baby..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak la mama..excited..sbb byk sgt design!

      Delete
  11. geram bila tengok baju baby ni..semua comel2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe kak..rada mcm nak borong je..tapi mahal pulak harganya...

      Delete
  12. comelnya dia.. geram auntie aiza tengok.. rasa nak picit-picit je pipi.. hehe.. comel baju baby colour merah tu sally..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!