Monday, March 3, 2014

Belated birthday surprise.

Sila check #5Bestari07 kalau nak kenal sape kami..hahaha...


Ni Itah...kawan sally daripada sekolah rendah lagi...jadi best friend since form 3..sebab time tu satu kelas...sampai la sekarang...dia la kawan, penasihat, cikgu kaunseling tak bertauliah yg sally kenal..hahaha...actually birthday dia masa 23rd Feb yang lepas...tapi tak sempat kami nak celebrate sebab masing-masing ada komitmen yg penting...so, jadi la surprise birthday yg terlambat ni...ni masa sabtu lepas...


At first ingat nak makan kat Pizza Hut..tapi biasalah...orang baru gaji la katakan...mmg penuh...sebab ada org buat reservation lagi untuk birthday...jadi terpaksa la kami bertukar tempat ke KFC kat sebelah...nasib baik tak ramai sangat..alhamdulillah jugak..KFC pun KFC la kan..hahaha..daripada kelaparan...


Tepek muka mastermind sikit... Sally & Kamarul dgn birthday girl, Itah.


I think the best friendships are those that can stand the test of time,
where the friendship is based more on who you are than on what you do or what you have.

24 comments:

  1. akak nak kek tu jer sally, nak kek tu jer...muahahahaha....

    ReplyDelete
  2. seronoknya sambut birthday girl reramai

    ReplyDelete
  3. kfc pon kfc lh jnji ade yg blnja.. untung bestday girl :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik...nama pun yg diraikan..kan..? mau tak best...

      Delete
  4. bestnya ada org buat suprise bestday party..:)

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaa...befday surprise. :)

    ReplyDelete
  6. sweet nya sally organize party ni... HB untuk itah jugak!!! semuga dpt jodoh org mesia...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...kawan lama kak..kita buat jugak laa...LOL...doa dia tak boleh hbs cliche lagi kan??

      Delete
  7. dah lama orang tak buat surprise macam ni kat akak..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. hikhik...nama pun yg diraikan..kan..? mau tak best...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!