Thursday, March 20, 2014

Back to work!

Selepas dua hari menghadiri 2nd International Sustainable Energy Summit 2014...akhirnya kembali la ke tempat sendiri...hehehe...nasib baik banyak kerja dah disiapkan sebelum ke sana..kalau tak masuk office macam orang gila la nak siapkan...hehehe....

Korang sihat ke hari ni...? Sorry sangat lama tak blogwalking...sebab mmg penat...hehehe...bayangkan la menghadiri conference selama 2 hari..non-stop pulak dari pagi sampai petang..hehehe...nak review aktiviti kat sana pun belum berkesempatan...nanti laa...nak dapatkan balik tenaga kita...

36 comments:

  1. bestnya x yah duk opis 2 hari...akak tahun ni lom ada pun pegi mana2 training or seminar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally g event blogger ni kak...best tak best la kena tolak cuti..hahaha

      Delete
  2. Jejelan singgah blog sally nie.

    ReplyDelete
  3. sila kembali bekerja yer, no more honeymoon!!! muahahahaha....

    ReplyDelete
  4. welcome back!!!..akak sihat je... menunggu update dari sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks akak! hehehe...InsyaAllah dalam masa terdekat ni kak ^___^

      Delete
  5. Syoknye pi training kan. Leh makan sedap sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagi-lagi kalau makan kat hotel pulak kan...haaa~ :D

      Delete
  6. singgah sini sambil jenguk2 sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai hafiza! sorry la tak sempat nak menjengah :D

      Delete
  7. Eh..samalah gambar kita..muahahah

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah ... salam khamis sally .

    ReplyDelete
  9. minumla ephyra baru bertenaga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...masa tulis entry belum minum lagi..ihikssss~

      Delete
  10. dah dua hari cuti mesti mood malas nak bukak kertas keje kan sally...hewhewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh nak sambung cuti sampai minggu depan -___-'

      Delete
  11. Selamat kembali. Vee masih cuti.. Ehem :P

    ReplyDelete
  12. hehehehe..welcome back sally!
    anim ni opismate akak tau. tapi jarang berjumpa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you kak sue...
      hehehe..tau...ada nmpk komen akak dengan anim aritu :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!