Ya! Tu nama saya!!

8:30:00 AM Sally Samsaiman 24 Comments

Selamat pagi Khamis!!!!

Tetiba bangun hari ni dapat satu ilham nak tulis entry...entry hari ni...x tau nak kategorikan sebagai ape...nama anak kot...ok tak??
 

cikgu : Ameer Aqif ?
Ameer Aqif : Ya! saya cikgu !!

Ameer Aqif...sounds good haa ? ok...sesapa yang incoming dapat baby tu...sila pakai nama ni ek...kalau boboiboy la...kalau gegirl jangan laa...

Ameer Aqif = Memakmurkan Beriktikaf
 
kalau nak tunggu sally....lamaaaaa sangat lagi !! hihihi...nak jadi aunty...cepat la dapat anak buah..wee ~ Hopefully lepas kakak sally kahwin...cepat-cepat dapat anak..hihihi...sally nak anak buah! okay, sally nak g cari nama lain yang best...

You Might Also Like

24 comments:

  1. Letak Adam kat depan, ok tak? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally tak pasti makna Adam..selain daripada tu nama Nabi...tapi sally tak suka nama panjang sangat..hahaha...tapi letak adam pun macam cantik je.. :D

      Delete
  2. ehehe amboi sally..cantik nama tu berkenan :D..

    ReplyDelete
  3. letak Iman kat depan tu pun ok jugak...boleh kawan dengan Ash...ha ha ha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak nak la..sally tgh merajuk dgn akak -_-

      Delete
  4. aqif, aqif, meh cayang..
    alala, comeynya panggil macam tu kan?
    anne pun tak sabar nak anak buah, nak tunggu anak sendiri ntah bila..
    berangan je boleh.. kekeke~

    cik sally nak sponsor apa utk GA anne? jom PM2 anne! hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...comel! comel sangat!! hihihi...

      majuk ahhh :P

      Delete
  5. ct nk anak pangkal hruf f...carikn plis?hehehehe...(plan nk tmbah nak...haha!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha...okay! nanti sally carikan! :P

      Delete
  6. Wahwahhh.. sally suggest laa nama ni kat bakal ank buah nnti.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti..! nanti sally nak suggest kat kakak! :P

      Delete
  7. sedap juga nama tu sally.. kalau perempuan nak letak nama apa sally? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau perempuan ye...mmm..mm...kena fikir balik ni :D

      Delete
  8. belum kahwin lagi dah dapat ilham nama anak... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hebat tak kak..? nnt nak bukak agensi cari nama anak la..hahahaha

      Delete
  9. Replies
    1. boleh letak dibawah bahagian dalam pertimbangan :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!