Sakit tekak terlampau..

9:52:00 PM Sally Samsaiman 17 Comments


Suara takde..hidung berair..tekak sakit..suddenly having a fever...

Sangat tak larat.

You Might Also Like

17 comments:

  1. saya pun sakit tekak jgk sally...kepala pening2...ouwhhh

    ReplyDelete
  2. kak sally sayang ! get well soon tw T_T

    #minum air suam banyak2. jangan lupa makan ubat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik! dah makan ubat but still belum okay :'(

      Delete
  3. Memang musim demam rasanya sekarang ni. IM pun baru okay dari sakit tekak tapi batuk tetap ada. Lepas minum air asam jawa buatan sendiri, baik sikit. Sally boleh cuba :)

    ReplyDelete
  4. Saya suka juga fisherman's friend tu.. yg lemon pun ok juga buat melegakan tekak.. semoga cepat sembuh ye Sally.. aamiin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn...thanks ye Khir...sally suka yg ni sbb rasa tak strong sangat

      Delete
  5. Yeaa I know how it feels. Mcm tu la Vee masa tu. Kena mengajar pulak. Wooo.. Get well soon, larling <33

    ReplyDelete
  6. Aaaah T_T sakit nya...
    Hish, get well soon kak sally. Hmmm

    ReplyDelete
  7. la cian nye dia akak pun dah berminggu2 x baik2 lagi selesema...but anyway get well soon k dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selsema batuk tu sally tak kisah...part lelah tu yg tak boleh tahan :'(

      Delete
  8. cuaca kering sekarang ni Sally..so, kena banyakkan minum air ya

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!