Powerbank udah nyampei~

10:34:00 AM Sally Samsaiman 30 Comments

Dalam hujung bulan lepas...sally ada cerita dalam entry SINI yang sally dalam proses nak beli powerbank kan..? Lepas CNY tu kawan sally buat promotion pulak...sally pun apa lagi...terus berdesuuup beli kat dia....hahaha...

Actually powerbank sally dah sampai kelmarin, tapi sebab sally mc...so, semalam baru la dapat bukak dia...pastu baru hari ni pakai kan....so, baru la hari ni update...hikhik....


Complete kan? Lepas ni takde la risau nak travel...ni manjang risau bateri habis je...al-maklum la kan guna smartphone...bateri bukan main laju lagi berjalan...hikhik...kalau korang berminat nak beli powerbank Pineng yang original...boleh la boleh la whatsapp LekaihsStore (Naza) - 016-6089250 takpun cari je kat Instagram dia... @lekaihsstore

p/s : Lepas ni tak risau dah kalau g travel..hikhik

You Might Also Like

30 comments:

  1. Waaa.. Cayalah.. Abg Eraz tak beli2 lagi..

    ReplyDelete
  2. patutla wangi kedai taw sally :D..tringin juga nak ada benda nie

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. harga termurah dijamin! hikhik...yg sally punya RM150 je ^_^

      Delete
  4. akak pun tak beli2 lagi... sally tak nak sponsor akak ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. err...err...doakan rezeki sally banyak boleh laa ^_^

      Delete
  5. mmg kene ada mende nie.. nk harap bateri mmg tak lama tambah pula sbb selalu on9...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg betul la tu fiza...kalau takde..rasa tak tenteram..asyik dok takut bateri hbs je :D

      Delete
  6. wahh dah ada powerbank. sy pun tak beli-beli lagi ni lepastu asyik2 merungut henfon selalu low battery. hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...nnt chaca beli satu ye..boleh kita geng! :D

      Delete
  7. 11200 ni bape regenya? leh pakai berapa kali?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang sally punya ni RM150 .. boleh charge dalam 4-5 kali kalau tak silap :)

      Delete
  8. Replies
    1. hikhik...nampak sangat ke cik Nor..? lalalala~ ^_^

      Delete
  9. alhamdulilah dah sampai.. cantiknya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ALHAMDULILLAH...tu la...sally pun suka warna biru dia :D

      Delete
  10. Amboi sronok dia yer ada power bank.Lepas nih confirm lew tak berlekang ngan smartphone tu hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...tak jugak kak mysha...renggang jugak..hikhik :D

      Delete
  11. Replies
    1. kan sally..? warna dia tu yg buat excited :)

      Delete
  12. Kak Sally.. Cantiknya. Kaler biru..

    ReplyDelete
  13. jelesnya org tu da ada powerbank^^

    ReplyDelete
  14. wah bestnye. akk dah ada satu. boleh guna 4 ke 5 kali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...best kan kak..? mmg takkan cari yg lain dah :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!