Monday, February 24, 2014

Nur Damia Arifah.

Hello!
Nama saya Nur Damia Arifah..
Comel tak saya..?


Hihihihi...jarang sally update pasal baby dalam blog ni...
Damia merupakan anak kepada cousin sally, Arif yang baru je lahir awal January lepas...tapi baru kali ni berkesempatan jumpa dia...


Yang berbaju pink tu kakak ipar sally...even dia sama baya dengan sally tapi dah dia kawen dengan abang sally..kira kakak ipar jugak la kan..biar dia jadi tua..hahahaha...

Dia masih belum ada rezeki lagi nak dapat anak sendiri...so, ni kira dia ambik mood la...orang kata ambil berkat...takpela...mungkin belum rezeki lagi kan...InsyaAllah dalam masa terdekat...

Tengok bayi tengok mmg soul therapy kan...rasa seronok sangat jadi bayi...takde masalah..takde tekanan hidup...

^_^

29 comments:

  1. jgnnak berangan jadi bby balik...hhaaa...

    nak pinjam buku meh sini...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape yang berangan kak oii..? hahaha :P

      alaaa..kena g sana ke? -_-

      Delete
  2. macam boleh jadi calon menantu jer??? ... alaaaa...sally tak cerita pun pasal bf sally...majuklah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..amboi..nmpk comel je nak! huh!! hahaha...kang kalau sally cerita...org dah pening anak sape -_-

      Delete
  3. Assalamualaikum dan salam singgah petang dik Sally...comelnya dia tidur....

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak diana...yup! mmg comel sangat dia :)

      Delete
  4. bestnye,, masih menunggu lagi ni nk dpt anak sedara..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga cepat-cepat dapat anak sedara! :)

      Delete
  5. comelnye......lbh2 lagi kalu tgk dorang tgh tido.....tenang rase...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. sangat! tersangat la comel...dah la bulat!

      Delete
  7. <3 true...
    Rasa tenang je hm untunglah jadi baby. eh. Hihihi

    ReplyDelete
  8. comei je baby...
    Same lah dgn cik belom ade baby..tapi tak nak lah tensen2..rezeki tu kan dri Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..kalau ada rezeki..InsyaAllah akan ada nak :)

      Delete
  9. Replies
    1. sangat! tersangat la comel...dah la bulat!!!

      Delete
  10. chomel nya baby.. jangan tension kak. :)

    jemput singgah http://iluvtour.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...tak tension pun dik...insyaAllah :)

      Delete
  11. Replies
    1. sangat! tersangat la comel...dah la bulat!

      Delete
  12. Replies
    1. tersangat la comel...dah la bulat! sally suka tengok masa dorang tido :)

      Delete
  13. Replies
    1. sangat! tersangat la comel...dah la bulat! gebu! ishhh!!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!