Kenangan lalu.

4:13:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments


Biasanya dalam whatsapp kita akan ada specific group..sama macam sally, kami ada satu group untuk kawan-kawan kelas masa form 4 & 5... Masa sekolah dulu...form 4 & 5 akan sama kelas...so, maknanya 2 tahun la kami bersama...

Bila dalam group tu..macam-macam la...sampai la terkeluar gambar masa tahun 2006...masing-masing muka epic gila...comel je rasa masa sekolah dulu..tudung pun silang je..Hihi...

Korang ada kenangan masa sekolah? Yang dah tinggal sekolah 10-20 tahun mesti lagi best kan? Mmm..kenangan..kenangan....

You Might Also Like

20 comments:

  1. wahh kenangan tak dapat di lupakan ^_^ sweet memory

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu acik..semua ni kenangan manis..

      InsyaAllah nanti sally vote..pakai fon ni susah sikit...

      Delete
  2. masa tu masing2 tengah comel kan sally...

    ReplyDelete
  3. Kehkeh, nampak comel ja kak sally! Hihihi... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. adeh! kak sally jugak yg Niena cari ek :D

      Delete
  4. Replies
    1. serius bro...mmg kenangan manis semua ni :D

      Delete
  5. kwn2 rajin upload gambar zmn sekolah . kenangan yang tak dapat dilupakan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak Vee...mmg kenangan yg sgt berharga :')

      Delete
  6. spot you dear..alololo..comel je

    ReplyDelete
  7. Cik Sally yg bertudung hitam berbaris hadapan tu ke?

    ReplyDelete
  8. comelnya kak sally. hehe

    #hana banyak kenangan. tapi lebih banyak pahit dr manis. tp zaman sekolah adalah zaman kegemilangan. mmg budak nakal. haha

    ReplyDelete
  9. kenangan waktu sekolah tentu ada.... byk mistake, byk regret, sbb byk dosa...hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi daripada pengalaman tu yg matangkan kita kak..InsyaAllah :D

      Delete
  10. Replies
    1. betul tu asha...mmg kenangan yg sgt berharga :')

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!