Kapal Terbang.

2:00:00 PM Sally Samsaiman 27 Comments



Gambar ni sally ambik masa dalam penerbangan pulang ke Malaysia...Seriously...lepas je ambil gambar ni sally tetiba rasa...

"camne aku nak kerja dekat dengan kapal terbang?"

Kalau nak suruh jadi pramugari, cabin crew atau flight attendant...memang takkan dapat la kan..berat terlebih, tinggi tak cukup...sedihnya ...camne nak kerja dekat dengan kapal terbang ni...huwaaaa...tetiba rasa nak lari pastu peluk kapal terbang...

"Kau dah kenapa sally..?"

Korang tak rasa ke pemandangan dia cantik..? Sally nak apply jadi cleaner cuci kapal terbang laa...

"Dah tu kau sambung degree amik Human Resources buat ape..?"

Sally tak tau...sally nak kapal terbang...Sally nak kerja dengan kapal terbang...sob sob.. -_-

You Might Also Like

27 comments:

  1. Mesti best kan kalau dapat jadi pramugari.. hehe ;D

    ReplyDelete
  2. byk lagi kerja yg berkaitan dgn kapal terbang ...

    ReplyDelete
  3. best kot kalau dpt kerja jadi pilot or pramugari, boleh selalu pegi luar negara >< cantiknya pemandangan dari airplane~ hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...entah, kak sally tak pernah bayangkan pun..hahaha :D

      Delete
  4. hihihi tapi best lah tengok kapal terbang. Nak gak ah T_T

    ReplyDelete
  5. .cantiknya pic yang pertama tu, dengan langit disudut, sangat menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau duduk dekat tingkap...banyak dapat tengok :)

      Delete
  6. Best nya jadi stewardess. Awan dania gittuw! Heheh

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dik Sally...bestnya dapat naik kapal terbang...Diana masa kecil jer naik kapal terbang..masa tu tak tau apa2 pun ttg kapal terbang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam kak...hihihi...xpe..still berkesempatan nak naik lagi.. :)

      Delete
  8. tak pya keja dkat kapal terbang, sally save duit je pastu travel la naik kapal terbang.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat selalu jumpa dia..nak tengok dia selalu :)

      Delete
  9. Kerja dekat kapal terbang selalu busy la Kak Sally . HUHU .

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerja kat mana-mana, busy tu tetap ikut kita...setiap pekerjaan tu ada soul therapy yg kita tak nampak :)

      Delete
  10. apa kata beli private jet satu. hehehe...

    ReplyDelete
  11. meroyan ke sally :D..ada2 je sally ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...idok la sampai meroyan lya..haha

      Delete
  12. kalo zara naik kapal kan.. rasa kecik snagt di sisi Illahi bila nampak pmandangan dari atas tu.. "kecikny bandar kita" .. indah nya ciptaan Allah kan.. awan2 tuuu.. wahwahh.. pelbagai bentuk nampak kat atas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..betul sangat zara...mmg sambil berjalan...sally tgk kebesaran Allah dinegara lain...baru kita tau, terlalu byk yg Allah bg tapi kita tak hargai :')

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!