Monday, February 10, 2014

Hello Dollar!

Tak sabar nak menunggu tibanya 16th February! traveling for the year...hehehe...boleh tak nak buat azam nak ada 5 kali cop dalam passport sally..? hahaha...amboi...azam dia tak nak kalah kan...kalah Perdana Menteri pulak...hikhik....


ke mana agaknya sally nak pergi ye...mmm....

22 comments:

  1. bestnya jalan2...pergi US ke Sally? ;)

    ReplyDelete
  2. wahh nak pergi mane tu sally ?

    Hari ini last untuk vote, Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...still rahsia! hihi..

      p/s : sally selalu vote utk acik :)

      Delete
  3. selamat bercuti sally. sila upload gambar banyak2 k.. :)

    ReplyDelete
  4. menci nyeeee! sampai ke sudah xnak habaq .. huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg penting dah confirm bukan Korea kan...??

      Delete
  5. Dah lama tak pegang US dollar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally pun baru first time nak pegang ni haaa

      Delete
  6. bleh ler shark kirim keychain..
    hehehe...

    ReplyDelete
  7. anak dara ni nak gi mana? hheee... sebenier jgn lupa k... sekotak dua ke? hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak pergi masuk meminang si cinta hati..hahaha ^_^

      Delete
  8. Replies
    1. errr...jom la fae! hikhik...jmpe kat airport nnt ye :P

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!