Bride to Be #5

10:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Makin hari makin menghampiri bulan May...bulan dimana kakak sally akan menjadi isteri orang...sedih pulak rasa...huhuhu...yela...mana tak nya...kakak dah la sorang tapi dah nak jadi isteri orang...terharu kot....

Bride to be project kami bersambung untuk majlis nikah pulak...Sabtu lepas pergi mencari beads untik jahit atas veil kakak, cari barang untuk doorgift and pergi tukar duit untuk pergi melancong..hehehe.... Ada rezeki lebih sikit sally belanja dorang makan...dah lama rasa takde keluar duit untuk belanja mama & kakak...



Mohon abaikan kesengalan kakak sally tu..hahaha...dia mmg perangai pelik-pelik sikit...hahahaha...tapi spend masa dengan family mmg best kan...buat benda mengarut pun rasa seronok...hehehe...minggu ni tak tau lagi apa project dia nak buat...rasanya doorgift untuk budak kot..

^_^

You Might Also Like

12 comments:

  1. Sally bila lagi?
    Eh, alamak. Salah soalan. :-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem..ehem...tunggu aisya dgn en barney dulu!

      Delete
  2. semoga persiapan kakak sally berjalan dgn baik yea :)

    ReplyDelete
  3. ehehe tak lama lagi turn sally la plak tu kan :)..amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn...sally tunggu asha selesai dulu :D

      Delete
  4. semoga majlis akak sis berjalan ngan lancar nanti :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!