Thursday, February 6, 2014

Big Bad Wolf is back!

Kalau tahun lepas sally ada cerita pasal pengalaman sally kat Big Bad Wolf 2013, tahun ni sally tak nak ketinggalan...

to all book lovers! the Big Bad Wolf is back!

Untuk yg xtau apa dia Big Bad Wolf (BBW)...BBW sebenarnya satu pameran buku yg besar dan menawarkan hampir 3 juta buku dengan harga diskaun sehingga 85%-95%...yes! 95%! Cuba bayangkan...kalau buku yg kita beli kat Popular atau Kinokuniya dengan harga RM38-RM49, dekat BBW kita boleh dapat dalam lingkungan harga RM8-RM12 je! gila tak best..??

Tahun lepas sally dapat grab 3 buku je...tu pun terasa sangat sikit sebab time tu poket tgh "diet"..hahahaha...so, sebab tahun ni dah dapat tau dengan lebih awal...sally dah prepare duit utk kesana! InsyaAllah...

sape yang pergi BBW 2013..? sape nak pergi lagi tahun ni..? hahahaha

^_^

12 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!