Big Bad Wolf is back!

12:30:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Kalau tahun lepas sally ada cerita pasal pengalaman sally kat Big Bad Wolf 2013, tahun ni sally tak nak ketinggalan...

to all book lovers! the Big Bad Wolf is back!

Untuk yg xtau apa dia Big Bad Wolf (BBW)...BBW sebenarnya satu pameran buku yg besar dan menawarkan hampir 3 juta buku dengan harga diskaun sehingga 85%-95%...yes! 95%! Cuba bayangkan...kalau buku yg kita beli kat Popular atau Kinokuniya dengan harga RM38-RM49, dekat BBW kita boleh dapat dalam lingkungan harga RM8-RM12 je! gila tak best..??

Tahun lepas sally dapat grab 3 buku je...tu pun terasa sangat sikit sebab time tu poket tgh "diet"..hahahaha...so, sebab tahun ni dah dapat tau dengan lebih awal...sally dah prepare duit utk kesana! InsyaAllah...

sape yang pergi BBW 2013..? sape nak pergi lagi tahun ni..? hahahaha

^_^

You Might Also Like

12 comments:

  1. nak pergiii tapi jauh sangattt huhuhuhu :(

    ReplyDelete
  2. best kot pernah pergi 2013....buju banyak gila kot...hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best sangat kan ikhwan..? tahun ni pergi lagi tak..???

      Delete
  3. tahun lepas tak dapat pergi...insya Allah, tahun ni nak pergilah...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay! sama-sama la kita kesana ye mama amir :D

      Delete
  4. Replies
    1. InsyaAllah tapi xtau lagi bila akan pergi :P

      Delete
  5. menyoping buku lagi la sally kali nie :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!