Big Bad Wolf makin menggila!

10:30:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Big Bad Wolf...sape yang tak tau pasal pameran buku yang besar ni...untuk peminat novel-novel english khususnya...mmg akan tertarik dengan harga yang di tawarkan....kalau sebelum ni sally ada update pasal Big Bad Wold yang kembali...kali ni sally nak update harga buku dia pulak!

Ish..ish...time orang tgh sengkek jugak la dia tunjuk habis segala harga yang menyakitkan mata...mau tak nya...yg dah murah dimurahkan lagi...mmg rugi la kalau tak grab 10-20 buah buku kan....mmm...sally tak pasti lagi bila nak pergi...mungkin lepas balik daripada travel..?

Ada sesape yang yang pergi...?? :)

You Might Also Like

15 comments:

  1. waaaa... bestnyerr.. np la buat tgh2 bulan...

    ReplyDelete
  2. jomlah kita merewang ke sana sally... he he he... sally belanja akak ok???

    ReplyDelete
  3. owh,...tak macam dulu ek bukak 24 jam...
    saya belum sempat pergi lagi sally...huhuhu

    ReplyDelete
  4. Kan sally..tp kembar kita dh shopping pun kat situ

    ReplyDelete
  5. anak akak sure pergi punya...last year di pergi big bad wolf...menimbun buku english dia bawa balik...murah kata ko.....

    ReplyDelete
  6. saja nak kasi kad credit melambak tengah bulan ni (_ _)' ...
    memang tak beli lah jawabnya ...

    ReplyDelete
  7. murahnya pasti sally tak senang duduk nie :)

    ReplyDelete
  8. nak pegi macam mana ni kak? jauh sangat tuu hehe

    Chaca Monsterr

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum sally, sheila tak dapat pergi. Enggak ada fulus ~~~

    ReplyDelete
  10. Kak Sally , saya ada pergi dengan kawan saya hari Sabtu lepas kat The Mines . Memang best , tapi saya beli 2 buah buku jeh :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!