Tuesday, February 11, 2014

Benda yang wajib ada kalau demam.


Kalau demam, selain daripada makan ubat...kena la ada air cap badak ni...pastu additional ubat batuk kalau batuk berterusan selama lebih daripada seminggu...air badak tu disarankan minum la banyak-banyak supaya dapat kurangkan panas dalam badan tu...


Lepas tu...kena makan creme brulee sebab tak tahan tengok dia masa beli kek untuk birthday office manager kitorang esok! hahahaha...

Creme Brulee from Secret Recipe is the best!
The best companion when you're sad...when you need something sweet to help you to giving the "sweet smile" instead of the "fake smile"...

16 comments:

  1. perlu ke "Creme Brulee" tu..? hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. perlu! sebab bila demam...mula mengada-ngada nak makan..hahaha

      Delete
  2. aku kalau deman nk sup je depan mata..hhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally dah panas badan dah bro...tgk sup boleh mendidih otak ouhh..

      Delete
  3. amboi demam2 sempat makan kek hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terapi...hahaha...xnak nampak mcm sakit :D

      Delete
  4. amboi demam2 pun makan kek juga yer sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. kek tu unresistible! tgk dia je terasa nak makan..sedap sangat!! :(

      Delete
  5. akak kalau demam mesti cari ayam KFC.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi! selera besar tu kak..hahaha...tapi mcm layan jugak :D

      Delete
  6. Replies
    1. kan..? benda manis ni sedap...kalau dapat, hilang stress! ^_^

      Delete
  7. bila sedih.. jom makan ! hoho.. air badak tu mmg wajib ada masa demam.. sokong ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jom Zara! hikhik...sally pun byk stok dah haaa :)

      Delete
  8. Creme Brulee from Secret Recipe pun mesti makan masa demam? Hehe..

    ReplyDelete
  9. husben akk pun klw dmm mesti beli air cap badak ni

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!