Ucapan terima kasih Syifa' Azhar.

8:30:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments


Assalamualaikum. Alhamdulillah jenazah adik sudah selamat dikebumikan pada jam 12am semalam. Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua kawan-kawan, guru-guru dan juga kenalan arwah adik Atikah Azhar yang datang melawat jenazah dan mendoakan arwah. . 

Saya disini mewakili keluarga saya, ingin mengucapkan terima kasih kepada yang hantar sms, call, dan post di fb untuk ucapan takziah sama-sama mendoakan arwah. Maaf, saya xdapat nak reply semua msg. 

Disini juga, saya ingin memohon kepada pihak-pihak yg berkenaan untuk berhenti membuat spekulasi tentang kematian arwah adik. Keputusan post-morterm yang diterima bahawa tiada unsur-unsur jenayah dan diklafikasikan sebagai kematian mengejut. . 

Sama-samalah kita doakan supaya arwah adik tenang di sana . .

Status ni dikeluarkan oleh Syifa' di Facebook dia...alhamdulillah...semua urusan pengkebumian dah selamat dan selesai...dan sally harap jangan ada antara blogger yang keluarkan artikel yang tak sepatutnya...sama-sama la kita jaga aib arwah...niat sally kat sini supaya takde yang keluarkan beita yang tak elok...ada yang sally perasan keluarkan berita yang tak sepatutnya....

Sebagai seorang sahabat, sally mohon...semua artikel yang tak betul tu jangan la paparkan...sebab boleh mengaibkan kepada keluarga mereka...sama-sama la kita doakan segala kebaikkan, ketenangan buat arwah...dan semoga syurga buatnya...InsyaAllah...

You Might Also Like

19 comments:

  1. Betul :)
    jgn paparkan cerita entah betul tidak tu.
    Al-fatihah :)
    <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak sally jadi nak marah bila dor tulis dia kena ragut la watsoever...
      xtau jgn buat spekulasi...
      kita yg kenal ni rasa sedih dalam hati...

      Delete
  2. semoga arwah tenag disana.. al-fatihah.. takziah dari saya..

    ReplyDelete
  3. Moga arwah tenang di sana..
    Al-Fatihah..

    ReplyDelete
  4. Takziah buat sally dan kluarga arwah.. bykkn bsabar yaa..mm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Zara! insyaAllah kami kuat :')

      Delete
  5. hmm sabar ea akak? semoga arwah ditempatkan di kalangan orang2 beriman disisi NYA. alfatihah :")

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm...insyaAllah hana...cuma akak still rasa terkejut dgn beita ni...amin...amin ya rabb!

      Delete
  6. kita doakan semoga beliau tenang di sana.. titipkan doa dan bacaan al-fatihah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak...sally pun doakan yang sama buat arwah

      Delete
  7. semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang yg beriman.. Amin.. :')

    ReplyDelete
  8. Semoga arwah ditempatkan dikalangan hambaNYA yang beriman

    ReplyDelete
  9. Salam takziah..
    Semoga arwah ditempatkan dlm klgn org yg beriman.

    ReplyDelete
  10. ika pun ada dengar banyak cerita pasal ni...tp tak fikir2 sangat...tuhan saja yang mengetahuiii..Dia lebih sayangkan najwa....salam takziah daripada ika buat keluarga arwah...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!