Translation | Season's Greeting from CNBLUE.

10:30:00 AM Sally Samsaiman 20 Comments

Ingat tak sally pernah post Season's Greeting from CNBLUE tapi takde translation kan...? yela sape la yang reti banca hangul...dah la tulisan ahli CNBLUE tu semua cantik-cantik belaka sampai tak boleh baca...hahaha...so, meh tengok sama-sama meh....

CNBLUE

JUNG YONG HWA
Happy New Year!!

LEE JONG HYUN
Happy New Year and I pray that only good things will happen~

LEE JUNG SHIN
Everyone…~~ This is Jungshin. Did you have a good 2013? Ah~ I see. Make good memories in 2014 so it would be a memorable year~^^ I’m always thankful, always sorry, always…. love you. Sincerely, Jungshin.

KANG MIN HYUK
Happy New Year everyone!! I pray that you’ll have an even happier and better year in 2014~! Lets make a memorable year with CNBLUE!

Jungshin je yang rajin tulis panjang-panjang...Yonghwa tulis yang paling common...bukan main pendek lagi...takpe, nanti sally jumpa dia sally marah dia...hehe...jumpa dalam mimpi jela...hahaha....kalau jumpa depan-depan mau kelu lidah nak cakap...hahaha....okay...petang ni sally ada paper...doakan sally tau...

Auto Publish

You Might Also Like

20 comments:

  1. selamat berexam sally..do the best

    ReplyDelete
  2. biasalah YH tu kan glemer, belagaklah tu tulis pendek2....hehee.... babab dia sally..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada dia berlagak kak...dia xde idea tu...nnt sally babap dia kak! :)

      *sungguh-sungguh back up dia

      Delete
  3. err...ni dia wish kat mana ni sally?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni masa tahun baru kak...semua artis bawah FNC Entertainment kena tulis ucapan selamat tahun baru...

      Delete
  4. nih klo dapat translate nih mesti jawab paper petang nih ngan senang hati hehehehe..
    Gudluck dear!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...mana tau ni kak..? betul la tekaan akak!! :D

      Delete
  5. cute jungshin .. rajin dia tulis panjang2.. siap dgn intonation lagi.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kan..? yela...sbb dia yg paling muda dlm CNBLUE kot...tu yg manja sikit :)

      Delete
  6. Senang dah translate ni.. hee. Goodluck! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kan..? terus baca je..hikhik :D

      Delete
  7. suka lah dapat translate tu. hehe

    all the best Sally! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti la suka! xdela nak garu kepala dok pk apa la dorg bebel..hehehe

      thanks aisya!! :D

      Delete
  8. semoga sally berjaya dalam exam tu.. :D

    ReplyDelete
  9. hahahha hana nampak kak sally senyum sampai ke telinga. mcm nie :D

    #semoga dapat result yang awesome :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngee~ demi Yonghwa tercinta...mmg la senyum panjang :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!