The Hectic Monday!

9:00:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Minggu lepas sally hanya bekerja pada hari Isnin je...sebab ada final exam, MC dan juga beberapa hari cuti umum kan...? so, hampir seminggu la sally takde kat office....Masuk je terus sengeh....

"Gila la banyak kerja!!"

Hehehe...so, pagi ni sally nak siapkan kerja yang dah hampir seminggu tertangguh ni ek...kalau ada kelapangan masa masa lunch sally blogwalking...lagipun sally belum lagi update senarai Peserta untuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan kan...

Alhamdulillah, dah nak hampir 100 orang blogger yang join...so, sape yang belum join tu jangan lupa join ye...boleh tambah kenalan baru...tambah follower...tambah trafik kan...baru dapat banyak CPUV dari Nuffnang...hahaha....

So, Happy Monday everyone! jangan nakal-nakal ek...kepada yang tgh cuti semester tu mohon jgn nak bagi sally sakit hati...hahahaha....

p/s : Isnin...


You Might Also Like

7 comments:

  1. selamat bertungkus lumus siapkan kerja ya sally..ihiks....
    ika pun makin busy ni...tak terkejar nak update blog....insyaAllah kalau sempat ika join segmen sally ya.... :))

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja sally..msti rasa liat nak wat keja bila dah rasa cuti pjg kan :)

    ReplyDelete
  3. All the best Sally..semoga sally happy selalu

    ReplyDelete
  4. semoga sally ceria selalu da semoga semua urusan sally berjalan lancar..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!