Terasa diri dah tua.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments


FAKTA : Kebanyakkan wanita Malaysia hanya mendapat 50% keperluan kalsium mereka.

begitulah yang tertulis atas anlene concentrate...lately ni sally selalu dengar kaki sally berbunyi masa nak bangun berdiri atau tgh solat...dah macam orang tua dah...hahaha...sadis gila kan bunyi dia..?

So, start hari ni nak try la minum anlene concentrate ni...mana tau kot elok ke kan...kita cuba dulu...

^_^

You Might Also Like

30 comments:

  1. kak sally... jemput singgah :)

    http://leyyannakhai.blogspot.com/2013/12/bone-health-with-ostematrix-shaklee.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah nnt kak sally singgah ye yana :)

      Delete
  2. anlene perisa coklat ntuk umo2 sebelum 30. sally ada try tak ? zara blom try anlene ni.. kakak ipar gtau.. zara pun rasa nya nak start amalkn ntuk pjagaan tulang dr awal. better mencegah dr mgubati kan sally ? ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...pernah je...tapi lately ni tukar susu hari tu...pastu lama dah tak ambik anlene...betul!

      Delete
  3. hehehe kita pun minum yg susu tepung punya..yg mcm nie mhl :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...yang ni utk office je asha...kat umah minum air susu tepung jugak...

      Delete
  4. xblh nk telan susu la...lbh2 lagi susu putih mcm ni...mcm mane ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak! yg tu tak boleh nak tolong laa...hehehe

      Delete
  5. Tak reti minum susu putih macamni ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai...kena biasakan jugak la sally...hehehe

      Delete
  6. badan fae kekurangan calcium. kena minum banyak milk ne. fae x pernah try anlene.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat Brunei ada anlene jugak..? hehehe...boleh cuba la kalau ada fae :)

      Delete
  7. Fiza pun nak minum susu nie.. sbb risau jugak dekat tulang.. tp problem nye minum sakit perut... selamat mencuba.. lgpun susu mmg bagus untuk badan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama dah minum...? sally actually baru first time minum yg concentrate ni...selalu minum susu tepung...

      Delete
  8. kita kejap je minum anlene pastu stop sbb malas..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. malas tu pun satu jenis penyakit! hahaha :P

      Delete
  9. Replies
    1. erk...jangan dibanding kita wahai mama...hahahaha

      Delete
  10. Replies
    1. so far lagi sedap daripada susu tepung la...tengok harga dia -_-'

      Delete
  11. Assalamualaikum...bagus susu ni...sedap dan memberi kesihatan untuk tulang kita..

    ReplyDelete
  12. nina kalau sus tepung xleh nak telan. kalau kotak macam ni sekali sedut jea habis. hehe

    ReplyDelete
  13. hana selalu je bunyi tulang temulang nie. tapi buat dono je la. haha mcm nak try je susu nie. tp dah boleh minum ke umur muda mcm hana nie?? haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak bukan kanak-kanak lagi Hana..hahaha :P

      Delete
  14. amalkan selalu tulang jadi kuat hehe

    ReplyDelete
  15. dah tua ek sally? akk muda lagik...hheee

    ReplyDelete
  16. akk lagi la tua dr sally. tahun ni nak masuk 39 dah. Insya Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally mmg dah tua dalam badan ni kak...serius!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!