Senarai movie yang akan release 2014.

9:30:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


weeehuuu~ ada senarai movie yang akan release tahun ni...starting daripada January sampai la December 2014...kepada kaki wayang, sally rasa korang kena ada checklist ni...mungkin tak la accurate sangat...tapi at least confirm keluar tahun ni laa....

Sally tgh counting days untuk How to train your dragon 2, Transformer 4 : Age of Extinction, Step Up All In, The Expendables 3 dan yang paling penting sekali...The Hunger Games!!

Weeee~ tetiba terasa excited pulak...tapi yang penting sekali...sally tak sabar nak tengok Fast Furious 7 April 2015!

Aisya, pinjam buku The Hunger Games boleh...? *begging face*

You Might Also Like

16 comments:

  1. wow banyaknya..peminat movie pasti tak ketinggalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...ada certain je yg sally tunggu...hehe... :)

      Delete
  2. Hunger Games! tu yg paling ditunggu2..
    Transformers, Maleficent pun mcm best jugak.

    p/s : meh la dtg rumah ambik.. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...? Weee~ kita geng...!! Hehe...

      Alaaa...jauh.. :(

      Delete
  3. night at the museum 3? awat lama sangat? T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...nak buat camne...ikut turn laaa...

      Delete
  4. Banyak movie best ni.. Kena tgk ;)

    ReplyDelete
  5. nampak macam banyak movie best je this year...fast and furious 7 yg ditunggu2 juga! hewhew

    ReplyDelete
  6. banyaknya..tapi satu pun kita tak minat..sebab tak minat tengok wayang..hihihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!