SAFELY ARRIVED!

1:04:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments


amboi! siap caps-lock kot tajuk...hahaha...nak membuktikan kegembiraan yang tiada penghujungnya ni kan...hahahaha....sape pernah baca entry CNBLUE kat Korea, Sally kat Malaysia mesti tau apa yang ada kat atas ni...hehehe....

Malas nak cerita banyak...korang baca la entry tu nanti korang tau la ape benda ni...hehehe...


Muka habis cover dah sebab takut korang perasan sally senyum macam Joker nanti...hahahaha...malu kita...kita suka! alhamdulillah....tak rugi baik dengan orang....

p/s : Thank You Jijie ^_^

You Might Also Like

25 comments:

  1. Hihihihihi ya allah happy nya hohohoh
    dgn qila sekali tersengih ni oi kak sally oi :P
    hihihihik happy monday kak sally huhu finally arrived huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....can you feel it!
      ohhmaiiii...hahahaha...
      happy monday dearies! :)

      Delete
  2. Snyum smpai tlinga eaa sally.. hikhik..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. thank you Trish! hehehe...alhamdulillah : )

      Delete
  4. amboiiiii bukan main suka lagi dia ek?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. hehehe...amboi! boleh request pulak..ngeee~

      Delete
  6. Replies
    1. satu je kak...hahahaha...kejam tak..? :P

      Delete
  7. untunglah dapat tu..congrats! senyum cover :p

    ReplyDelete
  8. hehehe...merchanise super junior kita pun dah sampai fresh dari korea. sally...nnt kita share kat blog ya

    ReplyDelete
  9. suke bebenor dia..tumpang happy jugak :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!