Protege Mialiana.com.? Alhamdulillah!!

11:11:00 PM Sally Samsaiman 43 Comments

Alhamdulillah...syukur...syukur sebab sally diberi peluang oleh kak +Mia Liana untuk menjadi protege beliau yang ke tiga mengikut jejak langkah abang +Eraz Fadli dan jugak kak +Farah Waheda Wahid sebagai protege yang pertama dan kedua...hehehe...kira dorang abang long dan kak ngah la ni...

Sally tak keseorangan sebab kak mia dah lantik partner untuk sally sebagai protege, iaitu +Ainim Suju ...wahhh! happy!! alhamdulillah...sebab sally nak semakin dekat dgn Anim dan kak mia...suka dia..suka kak mia...sayang la semua!


Boleh klik kat logo rasmi protege tu untuk baca entry kak mia tentang protoge ni..hehehe...

Setakat malam ni...sally check ranking alexa sally...fuhh...alhamdulillah...semakin membaik daripada  masa sally check yang pertama kali...boleh check kat Ranking Alexa [1]...


Ini ranking terbaru blog sally...sumber daripada SINI ... masih jauh lagi kalau nak dibandingkan dengan kak mia yang ranking nya makin lama makin membaik dan makin kukuh di Malaysia...


Cantik je ranking kak mia kan...? untuk lebih maklumat...boleh check kat SINI

Macam mana sally kenal dengan kak Mia dan Anim..? Sally kenal dorang masa pergi ke SEDA Malaysia Open Day Blogger Workshop yang diadakan beberapa bulan lepas...masa tu Anim yang ajak untuk teman dia kat sana...start dari situ la makin rapat dengan dorang berdua...


Kami budak kacamata...begitu! hehehe....okay, tetiba rindu pulak kat dorang...hehehe...jangan lupa jenguk blog mentor dan jugak along dan kak ngah sally ye...hehehe...ohh...dengan "kembar" protege ...


Semoga sally akan manfaatkan semua ilmu yang bakal dan yang telah kak mia berikan kepada sally...sally rasa blogging ni akan menjadi bukan stakat hobi, tapi sebagai part of my life...even orang memandang blogging ni sebagai benda yang membuang masa, tapi sally tak...sebab dengan blogging la sally dapat lebih banyak ilmu dan makin dewasa...hehehe...

Thanks kak +Mia Liana !!

You Might Also Like

43 comments:

  1. Tahniah sally.. bertuah dpt jadi protege kak mia..all the best k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak farah...doakan sally ye! :D

      Delete
  2. Wah..terharu sangat. Ala, tetiba rasa simple sesangat entri kita tu. Lupa la nak mention abg long dan kak ngah. Aiseh...

    CONGRATULATIONS SALLY.. Kita sama-sama berusaha buat yang terbaik ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa...xpe....kita saja je tambah kasi panjang...hehe..

      Thanks anim!

      Delete
  3. Tahniah kak sally .. Untung kak sally .. Melalui blogging , kita dapat eratkan silaturrahim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks afiqah...semoga ukhuwah yg terjalin berkekalan...

      Delete
  4. Wah bestnya... tahniah kak sally!

    ReplyDelete
  5. tahniah kak. rezeki 2014.. gudluck too. hheheheheh

    ReplyDelete
  6. wah.. tahniah sally.. semoga terus success.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wuuuu~ terima kasih kak aiza..InsyaAllah...terima kasih doanya

      Delete
  7. Woots woots. Congratulations! Lepas ni blhlah bermentor dengan kak sally. Heheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks my dearest vee..hehehe...hopefully! :D

      Delete
  8. tahniah sally dan ainim. tetibe rasa jelez. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks ros...alaaaa...jgn la jealous! Kita blaja sama-sama tau

      Delete
  9. Good Luck Sally.. Abg yakin Sally akan berjaya nanti.. Sama juga dengan Ainim..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks abg eraz sbb sokong sally dgn Anim....amin..aminnn...

      Delete
  10. Assalammualaikum..sally,

    moga anda sukses selalu menjadi protege kak mia..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam mselim..

      Terima kasih atas doanya ya..

      Delete
  11. yer lah, baru mama nampak semuanya berkaca mata, apapun tahniah sally, semoga terus maju jaya dalam dunia blogger,.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...chemistry tu mama..thanks mama..doakan yg terbaik buat sally tau..amin..

      Delete
  12. tahniah ya sally.... semoga akan lebih maju ke hadapan di dunia blog ini. tq sudi terima kak mia sebagai mentor tahun ini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..patutnya sally yg ucap terima kasih kat akak...thanks kak mia..akak buat tanpa minta blsan pun...huhu...

      Syg akak! ^_^

      Delete
  13. all d bez sally...wah beznye..tahniah sally
    nanti share ilmunya dgn kami..hihi
    moga mendpt alexa rank yg terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak yumida...tu jgk la harapannya...hehehe...doakan sally ye!

      Delete
  14. Replies
    1. Thanks sally...hehehe...doakan sally ye!

      Delete
  15. Alhamdulillah, tahniah!
    lepas ni boleh jadi sehebat kak mia. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aisya!!
      InsyaAllah...doakan sally ye... :)

      Delete
  16. blogging is something...siapa cakap buang masa? no..pada ika pun tak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi org kat luar pandang blogger sebelah mata...ramai yg ingat kita syok sendiri bila menulis...hehe

      Delete
  17. wahhhh..bestnya kak sally..tahniah ^_^

    ReplyDelete
  18. untungnya Sally...saya follow sini ;)

    ReplyDelete
  19. Congratulations!!! ;)

    I LIKE : "sally rasa blogging ni akan menjadi bukan stakat hobi, tapi sebagai part of my life..." AND "sebab dengan blogging la sally dapat lebih banyak ilmu dan makin dewasa"..

    Starting to love blogging too... and inspired by Mia and Ainim :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!