Pelakon Drama My Girl sain kontrak dengan FNC Entertainment.

1:05:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments

Maaf, ni entry KPOP..hehehe...


Sape tak pernah tengok drama ni..? untuk peminat Korea yang belum tengok cerita ni...anda rugi! hahaha...sebab Drama My Girl antara drama yang famous...jalan cerita dia mmg sangat menarik...kalau kak Zila (MemmetLenggeng).. ni dah kira cerita favorite dia dah...

Tu belom masuk kak +Lieya Von Jay yang mimpi Lee Dong Wook...hahaha...okay, cuma kali ni sally nak cerita pasal lead actress perempuan dia iaitu Lee Da Hae yang kini dah sain kontrak dengan pihak FNC Entertainment...kenapa sally update pasal dia..? errr...sebab kan CNBLUE bernaung bawah FNC Entertainment...


Sekarang ni pihak FNC Entertainment mmg tgh banyak sain kontrak dengan pelakon pulak...sebab dah banyak kan penyanyi bawah FNC Entertainment...yang paling terbaru Lee Da Hae laa..selain daripada Lee Da Hae, bawah FNC Entertainment jugak ada pelakon Lee Dong Gun, Park Kwang Hyun, dan Yoon Jin Suh..

Buat masa ni Lee Da Hae sedang aktif bergiat dekat China...macam Shila Amzah pulak...hehehe...dia menjadi pelakon utama untuk sebuah drama masakan bertajuk "Love Actually" yang pernah ditayangkan pada tahun 2012... siap dapat award lagi kot...

Hehehe...semoga makin berkembang la perniagaan FNC Entertainment...hehehe...pastu kasi royalti lebih sikit kat cinta hati saya tu...biar dia cepat kaya pastu masuk minang saya...

If you know who I referring too ~ 
^_^

You Might Also Like

24 comments:

  1. Drama My Girl antara drama Korea terawal saya tengok dulu. Memang best ;D hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. sally yg first Winter Sonata, pastu Autumn in my heart..hehehe

      Delete
  2. Nampak comel sahaja 2 pelakon ini dlm drama tu...

    ReplyDelete
  3. Beeeetuuuuullll sangggat..Memang ini cerita no satu akak nih!! hahahah..Terima kasih sangat informasi nih...Mmmm yum yum...saaaayanggg Sally

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sally kalau tengok je pasal dorg mesti teringat kat akak ^_^

      Delete
  4. Replies
    1. betul ! sekarang ni kalau tgk pun nanges sungguh-sungguh lagi ^_^

      Delete
  5. errr refer to yong hwa oppa? haha my girl !! hebat hebat. nangis banyak kali nengok. ahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...pandai hana..hehe..tau xpe..kak sally pun sama..sadis!

      Delete
  6. My Girl lah yang buat sy gila tengok drama korea smpai skrg.. ish2..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ohh..sally start dgn winter sonata...hehe

      Delete
    2. dulu tak kemaruk sgt tgk cerita korea.. tgk gitu2 je, sebab tgk kat tv.. tp My Girl ni ambik kat kwn.. mmg sakan lah maraton.. haha. tambah plak hero handsome.. haha

      Delete
    3. Hahaha...Lee Dong Wook mmg hensem... *xpe..YH tak paham bhs melayu...

      Sally ada VCD dia...sebab time tu bersungguh beli VCD...Time tu xde CD lg :P

      Delete
  7. my girl memang best sampai parents anne pon layan cite ni dulu..
    tetiba rsa macam nak tengok balik je cite ni.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..kalau bg ibu sally..satu-satu scene dia bole ingat...hahaha

      Delete
  8. 'My Girl' antara drama yang best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. True!! Sokong...hehe..sally pun minat gila tgk.. :)

      Delete
  9. Replies
    1. orang korea semua gebu, flawless je muka dia kak :P

      Delete
  10. this is 0ne 0f my fav k0rean drama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me too cik karmila! gimme five sikit :P

      Delete
  11. ad juga tgk my girl...tp lmeeeeee dah..hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally tgk kalau tak silap 4-5 tahun lepas...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!