[Part 1] If your heart's not in it.

8:02:00 PM Sally Samsaiman 12 Comments

Alex dah tak tau nak cakap apa pada Lily...kasihnya kini sudah tertumpah pada orang lain...Lily takde kekurangan...malah dia wanita paling baik yang pernah Alex kenal...Lily baik, Lily lembut dan sangat penyayang...tapi cinta buat Lily kini makin pudar...entah kenapa....

"But if your heart's not in it for real 
Please don't try to fake what you don't feel 
If love's already gone 
It's not fair to lead me on.."

Lily tau...Lily tau yang kasih Alex kini makin pudar...dia nampak...dia dapat rasa...tapi entah kenapa dia cuba tipu diri...mungkin kerana dia terlalu sayangkan Alex...Alex lelaki pertama yang dia kenal...Alex sentiasa ada masa Lily ada masalah...Alex akan ada untuk membantu Lily bila dia memerlukan...dan kerana itu juga Lily cuba menipu diri sendiri...

"I'm so afraid that you're saying it's over 
The last thing that I wanna hear.."

Daisy...terlalu sayang namun ada timbul rasa bersalah kerana cuba mendapatkan Alex...tapi bagi Alex, kesalahan itu bukan kerana Daisy...namun kerana hati...Alex sudah menganggap Lily seperti adiknya sendiri....bagi Daisy...hanya maaf mampu diungkap...

"You say that you love me 
But baby sometimes 
You're just saying the words 
If you've got something to tell me 
Don't keep it inside 
Let it be heard..."


You Might Also Like

12 comments:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi! sally dah singgah dan follow sekali...huhu...

      Delete
  2. Replies
    1. hahaha...takde laa...saje nak tulis something :)

      Delete
  3. zam tertanya2, ini sedutan sesuatu novel atau...? ke mcm yg ainim suju tanya tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni bukan novel atau pape pun Zam...saje je sally nak karang something :)

      Delete
  4. jangan macam tu Alex.
    tak baik.
    huhu...

    ReplyDelete
  5. alex kejam alex kejam....i benci u..ahahahah *drama lebih*

    sukaaa baca ni....part2 pula bila nak sambung...suka sebab ada nama2 bunga..ika suka bunga..ihiks

    ReplyDelete
  6. suatu hari boleh jadikan cerpen atau novel ni...rajin2 lah menulis dan mengarang lagi..

    ReplyDelete
  7. ingatkan drama TV mana tadi..Ada talent jadik penulis ni

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!