Nama sally apa..? :P

4:24:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

Klik gambar untuk lebih clear ^_^

Hehehehe...Aisya ada bagitau sally yang dia akan ke semenanjung untuk menghadiri satu temuduga...so, disebabkan dia ni agak minat jugak korea macam sally...setiap kali sally g makan korean food dia akan keluar statement,

"nanti datang semenanjung nak suruh sally bawa g sini dan sini dan sini.."

So, next week..insyaAllah dia akan ke KL...so, kena la tunaikan janji..hehehe...tapi sebelum tu kena la ada contact number kan....so, semalam ber whatsapp la dengan dia...and kat atas tu la conversation dia...

Kesimpulannya, lepas ni sape yang save no sally...mohon letak nama seperti yang diatas...hahahahaha....

^_^


You Might Also Like

35 comments:

  1. salam sally..korean food palng best dan halal apa dan kat mana aku bleh dapat?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...dah jawab kat chatbox bro! :)

      Delete
  2. wahaha! panjang benor nama kak sally xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. panjang sangat ke..? boleh pendekkan... :P

      Delete
  3. Amboiiiii! Hahaha..nk tau juagk la makanan korea halal yg ada kt kl...bln 4 g kl jd boleh carikk

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...nanti sally buat satu review pasal restaurant ek...ingatkan sally tau! :)

      Delete
    2. haa..good idea memandangkan byk org tnya sally..thank you sally!nnti niesa ingtkan.. :D

      Delete
    3. yup....nak ulang 2-3 kali malas...buat satu entry terus..hehehe

      Delete
  4. belum pernah makan korean food . sedap kah? teringin nak makan. huhuhu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau nak cakap cik kiera...tapi kalau sally...semua makanan sedap! hahaha :)

      Delete
  5. korea food kat mane yang halal dan sedap ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally selalu mkn kat ampang point...one Utama...mid valley...dgn times square....

      Delete
  6. selalu makan korean food kat food court Time Square je.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhh...situ pun sally ada la g 2-3 kali :)

      Delete
  7. Aaaaaaa bestnyaaa hahahah kak sally T_T
    i cannot wait to whasapp u ok <333
    hihihihihi <3333

    ReplyDelete
  8. hahahaha! cinta hati yonghwa!

    ReplyDelete
  9. bestnyer nak g makan jugak..hehe :P

    ReplyDelete
  10. uiks...panjang sungguh nama anda

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...bole kalau nak pendek kan...Yonghwa sayang sally...hahaha...mcm sama panjang je..? :P

      Delete
  11. miahahahah...termasuk ika juga ke?? kihkihkih
    ika letak sally omeyyy kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tambah sikit...

      "Sally omeyy yonghwa sayang"

      hahahaha :P

      Delete
  12. cinta hati? tak beragak Sally.. haha ^^

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. tak kak...

      "Cinta hati Yonghwa, Sally"

      Ngeeee~ :D

      Delete
  14. nanti kalau akak nak makan makanan korea, leh mintak tolong sally bawak tak? akak bukan tau sangat pun..hihi

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!