Lee Kwang Soo in Malaysia!

6:56:00 PM Sally Samsaiman 30 Comments

Referring to this post and this post....

Sally ada bagi tau kepada peminat Running Man, yang one of dia punya cast akan berada di Malaysia pada esok, 4th January 2014...cast yang akan hadir ke Malaysia ialah Lee Kwang Soo atau lebih dikenali sebagai "Zirafah"...

Mungkin dengan kehadiran Lee Kwang Soo sedikit sebanyak dapat merawat hati yang luka kepada fans RM bila fans meeting yang sepatutnya diadakan pada 7th September 2013 yang lepas telah dibatalkan oleh pihak penganjur Malaysia dan juga Korea. Berita tentang pembatalan boleh baca dekat sini....

Walaupun kali ni hanya Lee Kwang Soo sorang je yang bakal hadir, namun sedikit sebanyak mesti la hilang duka akibat pembatalan yang lepas kan...Buat masa ni Lee Kwang Soo mungkin sedang berada dalam flight ke Malaysia...flight nya KE671 dijangka sampai Lee Kwangsoo pada pukul 10.30 malam di KLIA.

So, kepada peminat Running Man @ peminat Lee Kwang Soo...selamat bertemu la ye! hihihi....

You Might Also Like

30 comments:

  1. huhu untungnya siapa yang dapat pegi... tak mampu. adeehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sally pun tak kesana Ros... :)

      Delete
  2. comel la dia ni, tapi akak suka yg sorang lagi tu, tah apa nama..lupa lak..hehehe

    ReplyDelete
  3. hana tak minat dia. sebab dia jahat. haha hana suka KJK je ! haha :D

    ReplyDelete
  4. Bestnya kalau dapat jumpa ;) hee

    ReplyDelete
  5. wahh kawngsoo! saya minat dia xD tapi dia ni suka kacau org. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...dia ni nakal terlebih! banyak mkn gula~

      Delete
  6. Replies
    1. sally pun download je...tak sempat nak tgk :)

      Delete
  7. sally pi sana ka ? :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kesana la Shafiq...sally g kalau CNBLUE dtg Malaysia je :D

      Delete
  8. bestnye kalau dapat pergi T,T mahal tahap dewa tiket

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg sangat mahal...tapi tak semahal yg masa fan meeting yg cancel tu :D

      Delete
  9. Alaa.. Kwang Soo.. mahu pergi tapi apakan daya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo...xpela...nanti tgk berita esok ye :)

      Delete
  10. Kwang soo , nak pergi tapi mahal T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg mahal...bias ala kalau atris luar datang....

      Delete
  11. Replies
    1. Tak la kak aiza...sally cuma g kalau CNBLUE dtg Malaysia je...

      Delete
  12. Replies
    1. Hehehe...xde rezeki nak kesana la farah...

      Delete
  13. betrayer! hahaa... tapi minat jugak dia ni~ :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia comel la fatanah! kak sally suka tgk dia...even dia "jahat" sikit kan..hihi :D

      Delete
  14. ika pernah juga tengok RM ni sally..tp ika tengok kwang soo ni mcm asik kena buli pula..mcm kesian pula kt dia..uhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia mmg selalu kena buli sbb dia selalu betray kawan-kawan dia utk menang :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!