Keywords Semalam : 3 in 1 Entry!

3:37:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Keyword pertama tu sally dah jawab tadi kan..? Kalau tak baca lagi boleh klik SINI...

Okay, keyword kedua...ehem..ehem...perkembangan terbaru Jung Yong Hwa..? haip! hehehe...actually sally takde nak cerita sangat pasal CNBLUE...takut orang boring...tapi sebab dah ada orang search...why not..?

Ni bukan la kisah Yonghwa sorang tapi lebih kepada CNBLUE la...pada 16th January lepas...Yonghwa dan Choi MinHo (ShiNee) dan jugak Doojoon (BEAST) telah menjadi MC untuk 28th Golden Disk Awards yang berlangsung di Grand Peace Palace, Kyung Hee University.

http://cnbstorm.files.wordpress.com/2014/01/28gda-21.jpg%3Fw%3D594 

Untuk pemenang yang lain korang boleh tengok kat SINI...tapi yang sally nak cerita ialah kemenangan buat kesayangan sally, CNBLUE yang telah memenangi dua awards iaitu Digital Bonsang Awards & Goodwill Star Award..gila la! malam tu semua Boice kat seluruh dunia dah havoc gila dah..hihi...biasa la...dorang menang, kami bangga! **tetiba nak nanges..terharu

 

lastly, dorang akan berada di New York lusa bagi menyambung Blue Moon World Tour...Sally tak meroyan sangat sebab tau New York tu jauh...
-------------------------------------------------------------------------------------------

Keyword kedua...
"Tuhan, tolonglah aku hapuskan rasa cintaku"

Yang ni sally tak tau nak cakap apa...sally cuma boleh doakan semoga yang mencari jalan nak lupakan kekasih lama ni...lupakan la niat anda...sebab anda takkan mampu melupakan...benda ni dah jadi salah satu memori anda...unless la kalau korang hilang ingatan...which is I don't hope for it!

Rasa cinta tu mungkin akan pudar ikut peredaran masa... yang penting sekarang...kena positifkan diri, move on dan cuba sibukkan diri dengan benda lain...Sally akui...bercakap lebih mudah daripada melakukan...tapi kena kuatkan diri..!

Yang penting, jangan dengar lagu yang sedih, lagu putus cinta bagai...sebab tu antara punca kita tak dapat nak teruskan kehidupan...cuba berbual dengan orang dan jangan menyendiri...dekatkan diri dengan Allah...lebihkan membaca al-quran...dan berdoa semoga dikurniakan jodoh yang lebih baik...okay..?

----------------------------------------------------------------------------------------

Lastly, JODOH.

yang ni malas nak ulas...setiap hari mmg ada pun..hahaha...dah jumpa ke JODOH nya..?

You Might Also Like

22 comments:

  1. haha..terbaik la jwpn utk keyword2 tu...yonghwa mesti ada kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dorang yang cari...bukan sally...hahaha... :D

      Delete
  2. keyword jodoh tu apa la gaknye dia nak carik yea?hhee

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kan cik nor..? hehehe...dah macam pengulas kpop dah sally ni :D

      Delete
  4. haha macam2 keyword kat blog sally ekk

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain orang lain gayanya asha...hikhik ^_^

      Delete
  5. woaaa daebak daebak :) congrats cnblue ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. SuJu ada menang tak..? kak sally tak tengok pun list tu...hikhik...main attach je...

      Delete
  6. Replies
    1. hehehe...Zara nak search apa pulak..? ngeee~ ^_^

      Delete
  7. cik Sally bagaimana?
    sudah berjumpakah jodohnya?
    Mwahahahha.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. buakn sally yg search jodoh Gee...hahaha

      Delete
  8. ada juga yang masih mencari jodoh di blog sally.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pernah sehari pun takdenya kak..hahaha

      Delete
  9. fuihhh 3 in 1 terus..ihiks....jodoh sentiasa ada ya sally..tak pernah takde keywords tu huhuhu

    ReplyDelete
  10. bila 3 jejaka kacak bergabung..maka bersinarlah event tu..ewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin bersinar bila dorang menang...hehehe...I love CNBLUE sangat!

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!