Kesengalan di petang hari.

4:19:00 PM Sally Samsaiman 24 Comments



Tak dapat banana milk ni...minum Vitagen pun boleh la...bentuk dah lebih kurang sama...kaler pun dah hampir-hampir sama...lagipun Vitagen kan baik untuk penghadaman...sokonglah barangan buatan malaysia...tapi silalah mengidam barangan buatan Korea...hahahaha...

*statement sedapkan hati sendiri.

You Might Also Like

24 comments:

  1. mostly malaysian made selalu mahal. kenapa ea?

    ReplyDelete
  2. amboii sally hahaha..ad2 je ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...biasa la asha...dtg time sengalnya :P

      Delete
  3. Comelnyee minumam dlam botol bawah tueee:3

    ReplyDelete
    Replies
    1. botol bawah je..? kak sally tak..? huwaaaaaa~

      Delete
  4. ohw..buatan malaysia..aq baru tahu..

    ReplyDelete
  5. Ok la tu.... Sengal betul...hhheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak..tak berlapik ni haaa~ hahaha :D

      Delete
  6. kak teringin nak rasa susu pisang tu ... hukhukkkk.... nampak macam sedappppp..... bila la nak p korea niiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...simpan duit la kak...pastu kita g sekali..hahha

      Delete
  7. kekeke.. kembar kita baru je minum banana milk semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau...ada tgk kat insta dia semalam...hikhik :D

      Delete
  8. Ahaahahaha :P
    sengal? :P
    Sikit je. Tk banyak hikhik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sape..? Sape sengal..?
      How dare you!
      hahahaha :D

      Delete
  9. Lol.. Boleh cuba buat sendiri kot banana milk :D Imagine je la beli dari Korea. Haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...feeling dia tak sama...sebab botol lain...minum dalam cawan tak best :D

      Delete
  10. Comelnyaaa akak .. COmelnyaaaa !! Ahahaha bayangan dekat botol vitagen tu ajee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sape yang comel, vitagen, susu atau kak sally..? hahahaha ^___^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!