Thursday, January 30, 2014

Kesengalan di petang hari.



Tak dapat banana milk ni...minum Vitagen pun boleh la...bentuk dah lebih kurang sama...kaler pun dah hampir-hampir sama...lagipun Vitagen kan baik untuk penghadaman...sokonglah barangan buatan malaysia...tapi silalah mengidam barangan buatan Korea...hahahaha...

*statement sedapkan hati sendiri.

24 comments:

  1. mostly malaysian made selalu mahal. kenapa ea?

    ReplyDelete
  2. amboii sally hahaha..ad2 je ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...biasa la asha...dtg time sengalnya :P

      Delete
  3. Comelnyee minumam dlam botol bawah tueee:3

    ReplyDelete
    Replies
    1. botol bawah je..? kak sally tak..? huwaaaaaa~

      Delete
  4. ohw..buatan malaysia..aq baru tahu..

    ReplyDelete
  5. Ok la tu.... Sengal betul...hhheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak..tak berlapik ni haaa~ hahaha :D

      Delete
  6. kak teringin nak rasa susu pisang tu ... hukhukkkk.... nampak macam sedappppp..... bila la nak p korea niiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...simpan duit la kak...pastu kita g sekali..hahha

      Delete
  7. kekeke.. kembar kita baru je minum banana milk semalam

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau...ada tgk kat insta dia semalam...hikhik :D

      Delete
  8. Ahaahahaha :P
    sengal? :P
    Sikit je. Tk banyak hikhik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sape..? Sape sengal..?
      How dare you!
      hahahaha :D

      Delete
  9. Lol.. Boleh cuba buat sendiri kot banana milk :D Imagine je la beli dari Korea. Haha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...feeling dia tak sama...sebab botol lain...minum dalam cawan tak best :D

      Delete
  10. Comelnyaaa akak .. COmelnyaaaa !! Ahahaha bayangan dekat botol vitagen tu ajee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sape yang comel, vitagen, susu atau kak sally..? hahahaha ^___^

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!