Examination Mood ON again.

9:00:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments


Assalamualaikum...sally mintak maaf sangat tak blogwalking langsung....cuti maulidur rasul semalam sally habiskan untuk buat last minute revision untuk paper hari ni...

Berita kematian Najwa yang merupakan adik kepada sahabat karib sally yang sally dan anggap macam keluarga sendiri membuat sally lebih tak dapat fokus kepada blog mahupun kepada exam yang bakal sally hadapi...cuma sally mampu berdoa dan tawakal apa yang sally dah baca sebelum ni sally ingat....

eh, lupa...sebenarnya sally tgh jawab exam ni...so, ni entry auto publish....doakan sally ye! korang yang mana nak ambik ujian atau nak temuduga boleh la amalkan doa yang atas ni...

Syifa', be strong sayang.

AUTO PUBLISH

You Might Also Like

10 comments:

  1. takziah kpd kluarga dan sally atas pmergian arwah. al fatihah..

    ReplyDelete
  2. lepas sally update semalam, ika ada terbaca dalam paper online....pasal arwah najwa, ika harap sally dan keluarga najwa tabah dalam menghadapi ujian ini....semoga kuat ya, yang pergi tetap pergi, kita yang masih hidup perlu teruskan kehidupan dan jangan lupa doakan buat arwah supaya ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman..

    goodluck for your paper sally...

    ReplyDelete
  3. semoga sally berjaya di dalam exam itu..
    takziah dan al-fatihah kepada allayarham..

    ReplyDelete
  4. kak sally sayang. semoga exam kak sally dapat kejayaan yang maxima plus dengan dugaan yang mendatang. takziah dan alfatihah utk allyarhumah. :)

    ReplyDelete
  5. Hwaiting kak Sally!
    Do your best..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!