CNBLUE kat Korea, Sally kat Malaysia.

4:21:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Ye...tajuk tu memang dah menggambarkan realiti sebenarnya...hahaha...sally ada kat Malaysia...tapi kesayangan sally ada kat Korea....

Tapi yang sally pelik sekarang kalau kenalan sally g Korea, nampak CNBLUE punya barang dan dorang akan cakap teringat kat sally...nampak tak betapa ber"chemistry"nya sally dengan CNBLUE..? hahahaha....

Ok, straight to the point...ni kisah junior sally masa kat KPM dulu...budak bilik sally untuk 2 semester....Hazirah...tapi kami panggil dia Jijie je...hehehe....beberapa hari lepas...dia dan family dia g melancong ke Korea...ye kakak dia kat sini gigit jari je...hahahaha....

Tadi dia whatsapp sally...dari Korea....katanya,

"Kak Sally, jie jumpa ni...hehehe...nanti kak sally bg alamat ek...jie beli untuk hadiah birthday kak sally...jie nampak cnblue je jie ingat kak sally...."


Yea....kak sally dia buat-buat macam tak excited...dengan humble nya menjawab terima kasih....padahal siap main loncat-loncat kat depan TV...hahaha....

yes! seperti yang tertulis tu...

tu ialah 3rd mini album kumpulan CNBLUE, Ear Fun...album ni release tahun 2012...bulan March kalau tak silap laa...sebab release date dia sama dengan birthday ibu sally...hahaha....dalam ni ada 6 buah lagu which is I remember all...hahaha....

Lagu yang paling famous dalam album ni...Hey You! nah! dengar la kat bawah ni....


To my dearest sister, Jijie...thanks for the best present ever!


You Might Also Like

26 comments:

  1. Haha for some reason, this songs sound like their old song called Love..
    However, glad that you would get a souvenir from Korea :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...indeed! the starting music actually can confused me each time I heard those song :)

      Delete
  2. Replies
    1. hehee~ alhamdulillah shahida...ada org ingat kat kita :)

      Delete
  3. wah.. gembiranya sally.. akak pun kalau anak saudara akak sebut cnblue terus teringat kat sally.. hihi..

    ReplyDelete
  4. Lagu hey you ada dlm henpon akk...hhee... Bule tak swoh dia belikan 2. Hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan lagu dia..? dlm fon sally ada 60++ lagu cnblue..hahaha...alololo...xsempat haaa~

      Delete
  5. Bestnya dapat hadiah CNBlue dari Korea, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...lagi best kalau dapat cnblue letak dlm bilik haaa~ :D

      Delete
  6. rasa cam nak joget pulak dengar lagu nih. hahaha =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi! nmpk mcm berjoget sakan je...hahaha

      Delete
  7. Replies
    1. alhamdulillah khairuddin...nasib la ada org ingat kat kita ^_^

      Delete
  8. Untunglaa.. Nampak perkataan CNBLUE je ingat kak Sally. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah! so, Hajar nak bagi kak sally ape...? :P

      Delete
  9. Wah..abak layan jgak lagu2 diorang.. mantap!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..? THORBAEKKK! hehehe...sally mmg suka dengar lagu dorang :P

      Delete
  10. dapat juga kan sally, lepas ni sally pula pergi korea k :))
    ika baru semalam ke 2hr lepas ntah dgr playlist cnblue sambil susun2 document clinical phase. miahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...hopefully, InsyaAllah...
      amboi! siap ada playlist lagu CNBLUE haaa~

      Delete
  11. semoga suatu hari sally pulak berjaya g Korea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah kak Zila..doakan sally la ye :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!