Chicken Chop di Burger Bakar Abang Burn?

10:32:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Meatball ~
Burger Bakar Abang Burn...sape tak kenal kan...semalam niat hati nak keluar shopping kat Danau Kota...sekali pergi sana..tutup pulak! sadis gila...on the way balik tu...singgah makan kejap sebab lapar...aiseh! Menu meatball mmg satu kemestian kalau sally g sini...

Octopus Takoyaki~
Nak rasa chicken chop dengan lamb chop Abang Burn...tapi kena tunggu agak lama sebab dia nak kena ambik masa sikit nak masak..huhu...so, sempat order takoyaki dulu...sedap jugak tapi kedekut octopus! eh, kita tgh cerita pasal chicken chop kan..?


masa tengah order semalam...dia bg tester...perghh...mmg sedap kot! daripada elok-elok sally nak makan burger...terus tukar jadi chicken chop...at first nak rasa lamb chop...tapi lambat sangat la...huhu...so far...rasa dia mmg sedap...mmg juicy...dia ada jugak version frozen...kira kalau nak masak kat rumah pun boleh la...

Chicken Chop~
So, dia mmg ayam semata je ek..jangan nak demand ada coleslaw bagai ye...french fries ke...sebab ni kira macam dia tolong masak yang version frozen tu la...tapi ada 2 keping ye...berbaloi dengan harga dia la...bagi sally...sebab ada 2 keping...so..sedap!

p/s : selagi cousin sally ada kat rumah...mmg menternak lemak je la setiap hari -_-'

You Might Also Like

15 comments:

  1. ritu makan meat ball abg burn. mmg layan lah. sedap dap dap

    ReplyDelete
  2. oooo abg burn dah ada versi frozen yer.. bagos gak ni... sedap nyer lahaiii.. saya pun selalu singgah ramal foodcourt pekena abg burn meetball..

    ReplyDelete
  3. Tokoyaki..sya suka..da la blum mkn lg ni..lpaq..

    ReplyDelete
  4. terlioqq den! tringin sangat nk p kedai abg burn ni, tp belum kesampaian.. =D sllrrppp~

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.. Nampak begitu menyelerakan...

    ReplyDelete
  6. Zara xpena mkn burger bakar ni.. area sabah ada kot tp zara xtau plak kat mana.. huhu.

    ReplyDelete
  7. mcm best je...tako tu didiey suka sgt!

    ReplyDelete
  8. Dalam banyak2 tempat Abang Burn, yang kat Red Chair Danau Kota ni yang paling saya suka. Tempat selesa, service ok. Burger Bakar Abang Burn sini staff best dan kualiti maintain!

    ReplyDelete
  9. Mengancam jiwa raga xD Nak makanlah !!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!