2014 Melaka World Solar Valley Tour Media dan Blogger

9:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Hari ni sally dengan Ainim akan mengikuti satu event bawah kelolaan SEDA Malaysia...dulu dorang pernah buat sekali masa Sally kena attend wedding kawan kelas sally kat Melaka tu kan...tapi sally tak join kan...so, kali ni sally ikut jugak sebab ada kelapangan....yela...final exam pun dah tamat...so,kita enjoy!

Hehehehe....hari ni mungkin tak sempat nak update blog...kalau ada pun mungkin entry auto publish je...sebab macam malas je nak update blog pakai handphone...okay, tu sebenarnya alasan je...hahahaha....nanti kalau sempat...sally update live dari Melaka ek...lagipun sally nak sambut saranan kerajaan ni...tahun ni kan tahun melawat Malaysia....hikhik...


doakan keselamatan kami ye....

p/s : Nak g cari jodoh laa....cari orang Melaka sorang...dah alang-alang korang suka search jodoh dlm blog sally kan....lalalalala~ :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. Replies
    1. penat! tapi mmg best sally...jmpe ramai kenalan baru :)

      Delete
  2. selamat melancong ye Sally. Jangan lupe beli ole-2 pastu buat GA ea. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...sape yg melancong Gee...hikhik...amboi! saranan dia...! hahaha :D

      Delete
  3. semoga sally bertemu dengan jodoh tu.. hihi..

    ReplyDelete
  4. haaa elok juga tu, dekat boleh ika attend wedding sally nti..ehhh kihkihkih ;P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!