Testing.

5:23:00 PM Sally Samsaiman 42 Comments

Sally dalam proses nak edit blog...sebab template sebelum ni berat sikit...so, nak kasi dia ringan sikit even tuan blog dia makin lama makin berat...haha...

Memang agak busy kat office hari ni...buat pun masa lunch tadi...Ingatkan sejam sempat..tapi tak sempat rupanya...ingat nak private kan blog...tapi macam kesian pulak nanti korang nak baca...eh, ada ke yang baca...? Hikhikhik....

So, my blog is under construction...kalau jumpe, nampak benda yang tak selalunya tu...abaikan...jangan syok sgt nak klik semua benda ye sayang...hehe...

Okay...nak kasi tau tu je..hehe...


You Might Also Like

42 comments:

  1. Rajinnyaaa Sally nak mengedit blog. Nad dah tak mampu dah nak tengok coding. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak rajin...tp terpaksa...sbb lmbt sgt blog loading....

      Delete
  2. kurang asam! patut tadi ika buka blog sally nak komen2 tapi takleh, rupanya edit blog ea..ahahahah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tmbh asam keping! Hehehe! Psl ika la ni sally tak private blog...hehe

      Delete
  3. tak sabar nak tengok template baru sally :D

    ReplyDelete
  4. Kalau guna template yg ready made lagi berat kak. Baik buat sendiri, customize everything yourself :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong vee.. that's why zizie xsuka amik template yg sedia ada..

      Delete
    2. Don't worry...kak sally cari yg paling ringan...hehe...will be less than 150kb...

      Delete
  5. mmg ramai blogger tukar templete menjelang thn baru ...

    ReplyDelete
  6. ekk tukar lagi kaler biru hehe..ok la ni sally rajin sally edit

    ReplyDelete
  7. hehehhe tahun baru wajah baru. :D

    ReplyDelete
  8. hihihi...selamat betukang ya sally!:D

    ReplyDelete
  9. tema biru lagi! tapi biru kali ni lawa sikit sbb warna lembut. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye..kalau tak biru rasa mcm x semangat nk update blog...wahh..gittew~

      Delete
  10. senyap sikit bertukang tu. org len nk tido laaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh makcik, acik bertukang time kat office je..huhu

      Delete
    2. Adoyai...masa lunch laa...time tu je yg free..hehe

      Delete
  11. Dah banyak kali blog tukar baju.. tengah mencari y sesuai eh

    ReplyDelete
  12. patutlah access denied tadi.. rupanya sedang bertukang.. hihi.. cantik! :D

    ReplyDelete
  13. cantik.menarik..tertarik..ini guna templet apa erk sally? asyik bertukar je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally x ingat nama dia..hehe..sally search je...cari yg dh siap pnye template...hehe... :)

      Delete
  14. patutlah semakin cantik akak tengok template blog sally.. rajin sally edit.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...rajin bersebab ni kak aiza...hehe

      Delete
  15. rajin Sally edit.. Ros pun ingat macam nak ubah sikit jugak.. hihihi

    ReplyDelete
  16. cantik jugak templat ni, kemas gituu.. tapi dah nampak macam formal sikit.. hehe..

    ReplyDelete
  17. akak memang tak taruk banyak benda-benda dalam blog akak, header pun takde..bukan apa, kalau blog berat, orang malas nak singgah. Akak dah tengok dah, banyak blog2 yg hebat macam tu. Berat je, alamak, malaslah nak singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm...tu la pasal kak....so, sally korbankan la kecantikkan blogku..hihi...sbb sally nak bukak pun slow -_-'

      Delete
  18. takpe...renovate jer pelan-pelan...hehehe..ade dateline ke nak siapkan??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!