sape tau ni ape?

11:15:00 AM Sally Samsaiman 34 Comments


Hehe..semalam jalan kat Jonker Walk..lepas makan..terus menghala ke sana...padahal masing-masing dah penat sebenarnya...tapi masih gagah jugak berjalan...

Masa berjalan tu, kawan sally tunjuk benda ni...Sape tau ni ape?? Hahaha...ingat nak beli..tapi mahal la pulak..

You Might Also Like

34 comments:

  1. I KNOW I KNOW WHAT IS IT!!
    *ANGKAT TANGAN*


    hehehhe its a DREAMCATCHER :D

    wahhhh nak beli gak tp mahal ke? :(
    Ala....................

    ReplyDelete
  2. Berapa kak sally? :D Hihihi.
    Jonker walk dkt mane eh.......

    ReplyDelete
  3. dream catcher?apa tu,tak tau,hihi

    ReplyDelete
  4. dream catcher!!
    ada dalam citer the heirs.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  5. alat perhiasan rumah ke? yg gantung2 tuh?

    ReplyDelete
  6. Dreamcatcher! :) Kot. Hahaha..

    ReplyDelete
  7. macam red indian punya....selamat bercuti.

    ReplyDelete
  8. Bukan yang macam dalam cerita The Heirs ke? Apa dorang panggil? Perangkap mimpi? Penangkap mimpi? hehe. Aduhh rindu Kim Tan dengan Cha Eun Sang laa pulak. haha

    ReplyDelete
  9. waaa apa tuu kak? mcm comel je, mcm comel je :D hehe

    ReplyDelete
  10. Apa tu ? Pernah nmpak tapi tak tahu namanya

    ReplyDelete
  11. Ada tgk menda ni dlm ceta twilight sally..penangkap mimpi ke?hehe..sally ada mlaka lagi ke?add wechat/watapp sya sally :)

    ReplyDelete
  12. dream catcher kan? ehh ada jual erk kat melaka. baru tahu. haha

    ReplyDelete
  13. ni "perangkap night mare" kan..?

    yg macam dalam citer twilight tu, yg jacob buat 1 bagi kat bella...

    ReplyDelete
  14. uiihhh dream catcher hahahha, berapa harga yang jual kat jonker walk? melaka memang banyak jual benda tu ihiks

    ReplyDelete
  15. Dream catcher?

    Hahaa amboi virus The Heirs

    ReplyDelete
  16. Wahhh, perangkap mimpi! xD hihihi. macam dalam cerita The Inheritors pulaaa :)

    ReplyDelete
  17. dream catcher :) kononnya menangkap mimpi burok katanya pun~~

    ReplyDelete
  18. kat drama korea - the inheritors ada mention ' perangkap mimpi ' . gantung kat tingkap bilik tidur ...

    ReplyDelete
  19. ini dreamcatcher kan.. pernah baca entri sally yang dulu pasal ni.. sally beli ke?

    ReplyDelete
  20. nnti besday aefa bg hadiah ni okeee :D

    ReplyDelete
  21. perangkap mimpi... cari jugak..kalau jumpe nk beli.. hehe

    ReplyDelete
  22. cantiklah kak... tp tak tahu apa tu.. hihi

    ReplyDelete
  23. dreamcatcher! ada baca kat entry akak hari tu,hehe :) cantik! ^^ beli kat saya satu,lepastu pos,haha... :P

    ReplyDelete
  24. dreamcatcher.. hehe..

    p/s : tak payah nak The Heirs sgt lah Sally.. :P

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!