Thursday, December 26, 2013

Ok, rasanya ni yang terakhir.


Yeay! setelah puas menggodek beberapa minggu..hehe...amboi...sampai berminggu...sally rasa ni la yang terakhir...yang sally akan cuba kekalkan...yes I meant it! kekal! huhuhu...Walaupun sally menderhaka kepada warna biru...sally tetap masukkan sikit biru...so, tema kita purple blue la...okay tak...??

Ohh...camne sally print screen panjang camni...?? Sally belajar daripada blog kak +Mia Liana ... boleh usha tutorial kat SINI...aplikasi ni namanya Awesome Screenshot...Korang try la nanti...selari dgn nama dia, AWESOME!


by the way....saja nak kasi tau...sally dah ada fanpage dekat Facebook...kepada yang mana belum tekan like tu...boleh la tekan...hikhik...yee...yeaaa...mmg sally tgh promote diri sendiri...but who cares..?? Kalau nak follow twitter sally pun dialu-alukan...tapi sally tak aktif sangat twitter...Sally lebih aktif kepada Facebook, Twitter dan jugak Instagram..hihi...

p/s : Lepas ni kurang post sikit ye...nak fokus study...ewaahhh ~


51 comments:

  1. untung la dpt edit blog sndri...huhu dyh x pndai edit t_t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...akak pun cuba je..huhu...ni je yg mampu...

      Delete
  2. Wah.Nice.Nampak kemas :D Header lawa hiks.Gudlcuk study

    ReplyDelete
  3. Ehehehe comelnyaaa blog kak sally.. Cantik dan simple .. Suka sangat !! Yeay dah ada fanpage dah like

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...thanks afiqah...kak sally edit sikit..tak mcm blog afiqah...huhu

      Delete
  4. wahh cantik dah blog kak sally. baru lawa bila ade campur dua warna ^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks kak farah...huhu..xsempat jengah blog akak..sorry! :)

      Delete
  6. daebakk! cantik cantik... pandai kak sally edit :) purple blue... biru mesti ada kan? hahaa...

    saya pun selalu guna awesome screenshot tu,hihi.. memang bagus! <3 btw,dah like fanpage akak... :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye..akak x sampai hati nak menderhaka kat warna biru..hehe...thanks syg!

      Delete
  7. tahniah blog sally dah ada pembaharuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks....hehe..sorry asha tak singgah pon blog asha...

      Delete
  8. Aloo..comelnya..mmg ni yg pling cute..study hard n gud luck sally:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks kak atien...akak punya blog pun cantik! ^_^

      Delete
  9. hehe dah ok dah nie kak sally. janji ada biru cket2. huhu gud luck kak sally dalam stdy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks hana...hana punya blog pun cantik! tq..tq...doakan kak sally ye ^_^

      Delete
  10. Purple itu lebih menawan...
    Dah like.. ^^

    ReplyDelete
  11. ohoho... nice sally, kaler purple seyhh!... apapun bila kita edit sendiri kita puas hati... terbaik sally....

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak secantik mama punya orange hijau..hehehe ^_^

      Delete
  12. nice kak sally, cantikkk ! :D hahaks setia nya pada biru itu XD hahak

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hyunieuna...hahaha...menderhaka sikit je..hikhik

      Delete
  13. zizie pun guna screenshot tu.. best can.. masa dy screen satu page tu, mcm best je.. hahaha.. boleh tak nak kekal tu kak? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan zizie..? kak sally suka jugak pakai...rasa puas! hahaha....nak kekal..? errr...hopefully!

      Delete
  14. simple dan menarik . saya pun sdg edit templete baru .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Vee..hihi...nanti sally jengah template baru akak yup!

      Delete
  15. Wah..dah setel edit blog. Bagus2..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus laa...lama sgt dah terbengkalai...esok lusa nak exam dah...nnt xde masa :)

      Delete
  16. nice.. edit2 ni mmg ambil masa.. hehe..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu wawa..huhu...nasib la dah siap before exam :)

      Delete
  17. suka belog yg simple2 cenggini.. (:

    ReplyDelete
  18. cantik hasilnya sally.. yang penting tema biru dan sally tak dapat dipisahkan.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...thanks kak Aiza..huhu...nak pisah dgn biru..tapi x mampu =)

      Delete
  19. terbaik! ada rama2 gitu background..edit sndr lbh puas hati kan? hehe^^

    ReplyDelete
  20. cantik lah Sally.. Purple gitu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ek..? thanks!! jom la kita jadi geng purple ^_^

      Delete
  21. Replies
    1. tapi header rasa macam tak kena...hikhik... ^_^

      Delete
  22. ok boleh cuba tuto tu nnt,tq share:)

    ReplyDelete
  23. ika takde fb sedih betul..guane nak like?? T_T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!