Ok, rasanya ni yang terakhir.

5:06:00 PM Sally Samsaiman 51 Comments


Yeay! setelah puas menggodek beberapa minggu..hehe...amboi...sampai berminggu...sally rasa ni la yang terakhir...yang sally akan cuba kekalkan...yes I meant it! kekal! huhuhu...Walaupun sally menderhaka kepada warna biru...sally tetap masukkan sikit biru...so, tema kita purple blue la...okay tak...??

Ohh...camne sally print screen panjang camni...?? Sally belajar daripada blog kak +Mia Liana ... boleh usha tutorial kat SINI...aplikasi ni namanya Awesome Screenshot...Korang try la nanti...selari dgn nama dia, AWESOME!


by the way....saja nak kasi tau...sally dah ada fanpage dekat Facebook...kepada yang mana belum tekan like tu...boleh la tekan...hikhik...yee...yeaaa...mmg sally tgh promote diri sendiri...but who cares..?? Kalau nak follow twitter sally pun dialu-alukan...tapi sally tak aktif sangat twitter...Sally lebih aktif kepada Facebook, Twitter dan jugak Instagram..hihi...

p/s : Lepas ni kurang post sikit ye...nak fokus study...ewaahhh ~


You Might Also Like

51 comments:

  1. untung la dpt edit blog sndri...huhu dyh x pndai edit t_t

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...akak pun cuba je..huhu...ni je yg mampu...

      Delete
  2. Wah.Nice.Nampak kemas :D Header lawa hiks.Gudlcuk study

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak smart mcm Adam punya..hehe..thanks... :)

      Delete
  3. Ehehehe comelnyaaa blog kak sally.. Cantik dan simple .. Suka sangat !! Yeay dah ada fanpage dah like

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...thanks afiqah...kak sally edit sikit..tak mcm blog afiqah...huhu

      Delete
  4. wahh cantik dah blog kak sally. baru lawa bila ade campur dua warna ^_^

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks kak farah...huhu..xsempat jengah blog akak..sorry! :)

      Delete
  6. daebakk! cantik cantik... pandai kak sally edit :) purple blue... biru mesti ada kan? hahaa...

    saya pun selalu guna awesome screenshot tu,hihi.. memang bagus! <3 btw,dah like fanpage akak... :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye..akak x sampai hati nak menderhaka kat warna biru..hehe...thanks syg!

      Delete
  7. tahniah blog sally dah ada pembaharuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks....hehe..sorry asha tak singgah pon blog asha...

      Delete
  8. Aloo..comelnya..mmg ni yg pling cute..study hard n gud luck sally:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks kak atien...akak punya blog pun cantik! ^_^

      Delete
  9. Replies
    1. thanks sally! Sally punya pun sama cantik :)

      Delete
  10. hehe dah ok dah nie kak sally. janji ada biru cket2. huhu gud luck kak sally dalam stdy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...thanks hana...hana punya blog pun cantik! tq..tq...doakan kak sally ye ^_^

      Delete
  11. Purple itu lebih menawan...
    Dah like.. ^^

    ReplyDelete
  12. ohoho... nice sally, kaler purple seyhh!... apapun bila kita edit sendiri kita puas hati... terbaik sally....

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak secantik mama punya orange hijau..hehehe ^_^

      Delete
  13. nice kak sally, cantikkk ! :D hahaks setia nya pada biru itu XD hahak

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks hyunieuna...hahaha...menderhaka sikit je..hikhik

      Delete
  14. zizie pun guna screenshot tu.. best can.. masa dy screen satu page tu, mcm best je.. hahaha.. boleh tak nak kekal tu kak? hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan zizie..? kak sally suka jugak pakai...rasa puas! hahaha....nak kekal..? errr...hopefully!

      Delete
  15. simple dan menarik . saya pun sdg edit templete baru .

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak Vee..hihi...nanti sally jengah template baru akak yup!

      Delete
  16. Wah..dah setel edit blog. Bagus2..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. harus laa...lama sgt dah terbengkalai...esok lusa nak exam dah...nnt xde masa :)

      Delete
  17. nice.. edit2 ni mmg ambil masa.. hehe..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu wawa..huhu...nasib la dah siap before exam :)

      Delete
  18. suka belog yg simple2 cenggini.. (:

    ReplyDelete
  19. cantik hasilnya sally.. yang penting tema biru dan sally tak dapat dipisahkan.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...thanks kak Aiza..huhu...nak pisah dgn biru..tapi x mampu =)

      Delete
  20. terbaik! ada rama2 gitu background..edit sndr lbh puas hati kan? hehe^^

    ReplyDelete
  21. Replies
    1. fuyyooo...cantik tak Farah..? hikhik ^_^

      Delete
  22. cantik lah Sally.. Purple gitu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik ek..? thanks!! jom la kita jadi geng purple ^_^

      Delete
  23. Replies
    1. tapi header rasa macam tak kena...hikhik... ^_^

      Delete
  24. ok boleh cuba tuto tu nnt,tq share:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sam-sama nana...nnt cuba laa :)

      Delete
  25. ika takde fb sedih betul..guane nak like?? T_T

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!